ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 4-0: Ανασύνταξη, φουλ επίθεση και 4 γκολ σε μισή ώρα

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 4-0: Ανασύνταξη, φουλ επίθεση και 4 γκολ σε μισή ώρα
3 Μαρτίου 2024, 19:10
A+ A-
Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για μια ώρα...

Άργησε να βάλει γκολ ο Ταμυναϊκός, αλλά έγινε φλογερός στην τελευταία μισή ώρα του αγώνα του με την Αναγέννηση Μαντουδίου και κέρδισε 4-0, σημειώνοντας την 8η σερί νίκη του επί της αντιπάλου του, που δεν είχε χάσει εκτός έδρας το 2024 και μάλιστα είχε σημειώσει τρεις διαδοχικές νίκες (στο Σταυρό, στη Δροσιά και στη Χαλκίδα).

Η ομάδα του Αλιβερίου είχε διάθεση και την υπεροχή από την αρχή του αγώνα. Ομως, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Στο β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός ...ανασυντάχθηκε, οι επιθέσεις έγιναν πιο επικίνδυνες και όταν πέτυχε το πρώτο γκολ (με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα), έκανε πιο εύκολο το έργο του και στη συνέχεια έγινε πιο αποτελεσματικός σημειώνοντας άλλα τρία γκολ.

Ο Τζέσυ Μπράχα ήταν αυτός που ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 60' και ακολούθησαν δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά, από τον Γιώργο Ντόβολη (72') και τον Χρήστο Πόγκα (75').

Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο 86' με γκολ του Μπράχα (φωτό) που έφθασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και ...απειλεί τον Ντόβολη που έχει 12 στον πίνακα των πρώτων σκόρερ του Ταμυναϊκού.

Διαιτησία: Βελέντζας, Κοντογιαννίδης - Δούκας.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Δήμου, Μαντζουρανάκης, Αναστασίου (78′ Φωτιάς), Μπελίτσος, Ανγκέλι (46′ Ζαχαρόπουλος), Σταματούκος (75′ Μυρτέζα), Ντόβολης, Μπράχα, Κονόμι, Πόγκας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Τάκης Σπυρόπουλος): Τρίκας, Βρέττος, Γ. Μορφούλης, Τάρλας, Τσικτσίρης, Κουβούσης, Λειβαδίτης (79′ Αντωνίου), Σκριβάνος, Τηλιόπουλος (63′ Τριανταφύλλου), Τσούμαρης (79′ Τσάλας), Στεργίου.

Επιστροφή