ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2: Αλλη μια δαγκωματιά μακριά από τη φωλιά

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2: Αλλη μια δαγκωματιά μακριά από τη φωλιά
9 Μαρτίου 2024, 18:06
A+ A-
Ο Χρήστος Ζουρμπουλής πέτυχε το νικητήριο γκολ. Δυο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η Μακρυκάπα πέρασε νικηφόρα από εκτός έδρας παιχνίδι και ο Βαγγέλης Ζέρβας (στο δεύτερο ματς με τους "Λύκους" ...μακριά από τη "φωλιά" τους) έφυγε νικητής. Μετά τον Σταυρό κέρδισε και στο Μαντούδι την Αναγέννηση, που έπαιξε πολύ καλά, αλλά δεν γλίτωσε τη ...δαγκωματιά κι έχασε με 2-1.

Η ομάδα του Μαντουδίου είχε πολύ καλή παρουσία στο ματς, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική, ενώ δυο φορές τα δοκάρια της στέρησαν τη χαρά του γκολ.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι (0-1) με γκολ του Καραντάκη, μετά από εύστοχο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του σε χέρι του Λιάκου στο 24'.

Το Μαντούδι ισοφάρισε (1-1) αρκετά γρήγορα, μετά από 5 λεπτά (29'), με ένα πολύ ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία του Τσούμαρη, που δέχτηκε θαυμάσια πάσα του Σκριβάνου και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου το δοκάρι ...απέκρουσε για λογαριασμό του Μίχου σε υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Βρέττου (του Μαντουδίου).

Το δοκάρι δεν άφησε τους γηπεδούχους να προηγηθούν και σε μια προσπάθεια του Τσικτσίρη λίγο αργότερα.

 Αμέσως μετά τη φάση αυτή, η Μακρυκάπα έχασε με τον Καραντάκη (απέκρουσε ο Αλατζάς) την ευκαιρία να προηγηθεί η ίδια... Κάτι που έγινε τελικά στο 83'.

Ο Καραντάκης σε μια επιθετική ενέργεια της ομάδας του, άφησε την μπάλα στον επερχόμενο Χρήστο Ζουρμπουλή κι αυτός την έστειλε στα δίχτυα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ (1-2).

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Γιδάρη-Λιαγκάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Λιάκος (70' Λειβαδίτης), Γ. Μορφούλης, Τάρλας, Τηλιόπουλος, Κουβούσης, Βρέττος, Σκριβάνος, Τσικτσίρης, Τσούμαρης (70' Μαναρίτσας), Στεργίου.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Ζέρβας): Μίχος, Γκέκας, Κικίδης, Προβής, Πουρνής, Πασάι, Ζουρμπουλής, Γκούρλας, Σταματίου (80' Κουτσαυλής), Καραντάκης, Ντεγιάννης (80' Σίδερης).

Επιστροφή