ΑΙΔΗΨΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ 4-1 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Στους τέσσερις με τεσσάρα

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ 4-1 (ΚΥΠΕΛΛΟ): Στους τέσσερις με τεσσάρα
20 Μαρτίου 2024, 17:55
A+ A-
Μακρής και Κυριακού σκόραραν από δύο φορές.

Η Αιδηψός ήταν το φαβορί στον προημιτελικό με τον Σταυρό και το απέδειξε με τεσσάρα. Κέρδισε τον αντίπαλό της με 4-1 και για δεύτερη διαδοχική χρονιά είναι στους "4" του Κυπέλλου Εύβοιας φιλοδοξώντας να βρεθεί για πρώτη φορά σε έναν τελικό αυτού του θεσμού.

Επόμενο εμπόδιό της θα είναι η Προποντίδα (πέρυσι ήταν ο Αμαρυνθιακός), την οποία είχε κερδίσει με 4-1 τον Οκτώβριο στα ημιτελικά της πρώτης διοργάνωσης του League Cup και έπαιξε στον πρώτο της τελικό (φωτό πάνω) χάνοντας σε εκείνο το αξέχαστο ματς από τον Ταμυναϊκό.

Σήμερα, στο γήπεδό της ...σταύρωσε τον Σταυρό με γκολ που πέτυχαν ...παίκτες που είχαν σκοράρει και στο 4-1 επί της Προποντίδας στον Βούρκο. Τότε ο Κυριακού είχε πετύχει δυο γκολ κι από ένα οι Μακρής και Πατσής, ενώ τώρα ...τα μοιράσανε οι Κυριακού και Μακρής, σημειώνοντας από δύο ο καθένας.

Ο Γιάννης Κυριακού άνοιξε το σκορ στο 14' και ο ίδιος πέτυχε το 3-1 στο 68', ενώ ο Σωτήρης Μακρής διπλασίασε τα γκολ στο 63' και ολοκλήρωσε τη νίκη στο 77'.

Μετά το 2-0 είχε μειώσει ο Τζαμίχας στο 66'.

Διαιτησία: Πόγκας, Βελέντζας - Παλούμπης.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θαν. Αναγνώστου): Μέρσελ Μπιμπάι, Ι. Μαυρούτσικος, Καρατζούδης, Γιουκάι, Πατσής, Αλεξ. Σούμπασης (78' Φώτου), Μάριος Σουλιάδης (85' Αναστασιάδης), Ιωαν. Σουλιάδης, Ιωαν. Κυριακού, Δημ. Ζουζουλής (70' Γάσπαρης), Σωτ. Μακρής (85' Καπλανάι).

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Κ. Καλλιμάνης): Χαλαστάρας, Καλογιάννης, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Μπίτζος, Σεΐτης, Κατσαρής (85' Χουλιάρας), Θεοφ. Σπανός (35' Γραμματικόγιαννης), Γιούλης, Καραχάλιος (85' Ντούμας), Τζαμίχας (78' Βογιατζής).

Επιστροφή