Σκότωσαν Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη

Σκότωσαν Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη
28 Ιουνίου 2011, 10:43
A+ A-
Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στην πολυσύχναστη Αιγυπτιακή Αγορά.
Διακοπές στην Κωνσταντινούπολη πήγε μια Ελληνίδα και βρέθηκε στον τάφο. Σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα καθώς έκανε βόλτα στην πολυσύχναστη και τουριστική Αιγυπτιακή Αγορά (φωτό).

Για κακή της τύχη, η γυναίκα έπεσε πάνω σε ένα καβγά δύο Τούρκων. Ένας εξ αυτών έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του άλλου. Μια σφαίρα, όμως, εξοστρακίστηκε στο δάπεδο και τραυμάτισε θανάσιμα την Ελληνίδα τουρίστρια. Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία.

Η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πόλης και δίπλα της βρέθηκε ο Έλληνας Πρόξενος Νικόλαος Σαπουντζής. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τα τουρικά ΜΜΕ, ο δράστης του φονικού είναι ταξιτζής και άτομο σεσημασμένο για εγκληματικές ενέργειες. Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τσακώθηκε με ένα συνάδελφό του για την είσπραξη κομίστρων.

Στη συνέχεια αποχώρησε κι αφού κατανάλωσε αλκοόλ, επέστρεψε οπλισμένος και κινήθηκε προς την πιάτσα των ταξί στην Αιγυπτιακή Αγορά. Μόλις είδε το συνάδελφό του άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά, ανάμεσα στους εκατοντάδες παραστικούς, μια εκ των οποίων ήταν η άτυχη Ελληνίδα. Ο ...στόχος του δράστη ήταν τυχερός και γλίτωσε χωρίς να πάθει γρατζουνιά.

Επιστροφή