ΛΑΜΨΑΚΟΣ: Κάδος χωρίς πάτο βρομίζει γειτονιά

ΛΑΜΨΑΚΟΣ: Κάδος χωρίς πάτο βρομίζει γειτονιά
27 Μαρτίου 2024, 09:30
A+ A-
Στην οδό Πολυτεχνείου
* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη (15-03-2024)
 
Έναν χρόνο δεινοπαθούν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στη Λάμψακο, εξαιτίας κατεστραμμένου κάδου απορριμμάτων. Παρά τις οχλήσεις τους στον δήμο, ο κάδος ούτε επισκευάζεται ούτε αντικαθίσταται. 
 
Το πρόβλημα βρίσκεται στο τέρμα της οδού Πολυτεχνείου, κοντά στην παραλία της Λαμψάκου. Ο κάδος που βρίσκεται στο σημείο δεν έχει καθόλου πάτο και τα σκουπίδια καταλήγουν στο έδαφος.
 
O Κώστας Καρκαλέτσης μπροστά στον ...κάδο χωρίς πάτο κοιτάζει τα σκουπίδια που καταλήγουν στο οδόστρωμα.
 
«Ρίχνουμε τα σκουπίδια στον κάδο και αυτά καταλήγουν στον δρόμο, αφού πάτος δεν υπάρχει. Μάλιστα, όταν περνούν τα απορριμματοφόρα να τον αδειάσουν, αδιαφορούν για τις σακούλες στον δρόμο» είπε στη «Γνώμη» ο κάτοικος Κώστας Καρκαλέτσης και πρόσθεσε:
 
«Βγαίνω τουλάχιστον 5-6 φορές τη μέρα και μαζεύω τα σκουπίδια από τον δρόμο, γιατί βρομάει ο τόπος. Όσες φορές πήγα στον δήμο μού είπαν ότι δεν έχουν τα υλικά για να τον επισκευάσουν. Εδώ και έναν χρόνο, όμως, δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν;»
 
Η παγίδα μένει ανοιχτή εδώ και μήνες, μετά την επισκευή της ζημιάς στο δίκτυο ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΧ.
 
Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της γειτονιάς. Πριν λίγους μήνες υπήρχε διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης και επισκευάστηκε από συνεργείο της ΔΕΥΑΧ. Αφέθηκε, όμως, μία παγίδα στον δρόμο, την οποία δεν έφτιαξαν ποτέ. 
 
Όπως είπε ο Κώστας Καρκαλέτσης έχει ενημερώσει την επιχείρηση ύδρευσης για το πρόβλημα εδώ και πολλούς μήνες, χωρίς κανείς να ασχοληθεί. 
 
 

Επιστροφή