ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ποιο αντικείμενο υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα σας και γιατί;

ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ποιο αντικείμενο υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα σας και γιατί;
7 Απριλίου 2024, 16:12
A+ A-
Η τσάντα για μια γυναίκα είναι ιερή υποχρέωση.

Γυναίκα και τσάντα πάνε "πακέτο". Λένε ότι η τσάντα για μια γυναίκα δεν είναι απλώς αγαπημένη και απαραίτητη, αλλά ...ιερή υποχρέωση.

Το egnomi.gr έκανε μια βόλτα στην πρωτεύουσα της Εύβοιας και ρώτησε το γυναικείο φύλο "ποιο αντικείμενο υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα σας και γιατί..."

Πάμε να δούμε τις απαντήσεις...

ΞΕΝΙΑ ΔΗΜΙΖΑ

Η Ξένια Δήμιζα μας εξέπληξε αρχικά, λέγοντας:

"Το βιβλιάριο υγείας είναι πάντα μέσα στην τσάντα μου, ώστε αν συμβεί το οτιδήποτε, να το έχω πάντα μαζί μου". Ακόμη συμπλήρωσε: "Και σίγουρα ένα κραγιόν. Διότι ένα κραγιόν ποτέ δεν είναι ...αχρείαστο".

ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΛΕΜΑΡΚΟΥ

Η αισθητικός Μαρία Τσελεμάρκου είπε: "Πάντα υπάρχουν μέσα στην τσάντα μου τσίχλες. Έχω αδυναμία στις τσίχλες και δεν τις αποχωρίζομαι". Το καλύτερο το άφησε για το τέλος: "Χωρίς κραγιόν δεν πάμε πουθενά" συμπλήρωσε.

ΦΑΙΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

Νέα μανούλα είναι η Χαλκιδέα Φαίη Ιωάννου και αυτή την περίοδο δεν έχει την πολυτέλεια να βγαίνει συχνά έξω, αλλά όταν 'ξεκλέβει' λίγο χρόνο, αποκαλύπτει τι έχει μέσα στην τσάντα της: "Στην τσάντα μου σπάνια δεν θα βρείτε τσίχλες και φυσικά το αγαπημένο μου κραγιόν, που είναι το όπλο της γυναικείας γοητείας". Να, πάλι μπροστά μας, οι τσίχλες και το κραγιόν!

ΓΙΩΤΑ ΡΟΓΚΑ

Από την Ερέτρια κατάγεται η Γιώτα Ρόγκα. Την πετύχαμε στην παραλία Χαλκίδας και υπογράμμισε: "Μεγάλη τσάντα κουβαλάω μόνο στις πιο επίσημες εξόδους. Στην καθημερινότητά μου προτιμώ τα μικρά τσαντάκια, που είναι πιο λειτουργικά. Δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς την ατζέντα μου. Είναι για μένα άκρως απαραίτητη, για να κρατάω σημειώσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Επίσης στην τσάντα μου θα βρείτε και το αγαπημένο μου λιπ γκλος. Ένα γκλος χαρίζει φρεσκάδα σε όλες τις γυναίκες".

Επιστροφή