ΜΑΡΜΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 3-3: Στις καθυστερήσεις κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή

ΜΑΡΜΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 3-3: Στις καθυστερήσεις κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή
31 Μαρτίου 2024, 20:16
A+ A-
Σκόραρε και ο τερματοφύλακάς του, Αλέξανδρος Ηρακλής.

Πριν από το ματς στην Κάρυστο με το Μαρμάρι άνοιξε σαμπάνιες ο Αμαρυνθιακός, αφού χωρίς να παίξει χθες, Σάββατο, αναδείχθηκε πρωταθλητής (βλέπε εδώ). Και σήμερα παραχώρησε την πρώτη του ισοπαλία, με την ομάδα της νότιας Εύβοιας να ισοφαρίζει (3-3) στις καθυστερήσεις του αγώνα και να κρατάει μαθηματικά ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

Δύσκολος ο στόχος, βέβαια, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, αλλά ...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Ο Αμαρυνθιακός πέρασε τα 100 γκολ και με τον πρώτο σκόρερ Γκέρσι Τόρα να παραμένει ....άσφαιρος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στον αγώνα με τη Κάρυστο.

Το Μαρμάρι, πάλι με 11άδα ανάγκης και παρόλο που στην επανάληψη οι πρωτοπόροι έπαιξαν με πιο "ενδεκαδάτους" παίκτες κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αν και έχανε με 1-3.

Το Μαρμάρι προηγήθηκε 1-0 στο 25' με γκολάρα του Σούλα και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε (1-1) ο Μπαλαμπάνης με απευθείας κόρνερ. Στη λήξη του ημιχρόνου ο Γιάννης Μετοχιάτης που έπαιξε για πρώτη φορά στην αρχική 11άδα, έδωσε στον Αμαρυνθιακό το προβάδισμα με 1-2, ευστοχώντας σε πέναλτι.

Στο β' ημίχρονο και στο 75' το σκορ έγινε 1-3 για τους φιλοξενούμενους με γκολ που πέτυχε ο Χαλιώτης.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Αμαρυνθιακός θα σημείωνε την 25η νίκη του, το Μαρμάρι αντέδρασε και μείωσε αρχικά με τον τερματοφύλακά του Αλέξανδρο Ηρακλή (δεν έπαιξε πάλι κάτω από τα δοκάρια όπως με την Προποντίδα) εκμεταλλευόμενος λάθος του Φαλαγγίτη και στο 91' ισοφάρισε με τον γηραιό, αλλά ακμαιότατο Κώστα Παπουτσή με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ (Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Αγουρίδας, Ποδαράς, Μαντζιώκας, Καφαντάρης, Κέκης, Αλέξανδρος Ηρακλής, Τσιλίκης, Σούλας, Μπεζδικιάν.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Τάκο (77' Σ. Μυρτέζα), Σπυράκης (46' Χαλιώτης), Μέτσιο (60' Βεσέλι), Σκριβάνος, Μετοχιάτης (46' Σεϊντάρας), Κοτρογιάννης (46' Μήτρου), Μώρος.

Επιστροφή