Αθλητικά

O Αρης πρωταθλητής στην Κύμη

O Αρης πρωταθλητής στην Κύμη
29 Ιουνίου 2011, 10:00
Κέρδισε την πρώτη θέση στους Παίδες (μπάσκετ)

Οι ομάδες Καβάλα, ¶ρης Θεσσαλονίκης, ¶λιμος, Εργοτέλης, Πάτρα, Δούκας επί πέντε ημέρες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Κύμης, και πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο ¶ρης Θεσσαλονίκης.

Με την παρουσία του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, παραγόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), της Ε.Σ.ΚΑ.ΣΕ και πλήθους κόσμου έγιναν οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής  στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Μαρίνος» 

Πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίχτης αναδείχθηκε ο Αλεξάντερ Βεζένκοβ, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται και στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων.


Κατά την τελετή λήξης  και μετά την παρέλαση των ομάδων στο κέντρο του γηπέδου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε στον Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά (φωτό) και στην αντιδήμαρχο Αρετή Μπάτσα-Θωμά τιμητική διάκριση για την προσφορά τους στο άθλημα (είναι η 6η χρονιά φέτος, που ο Δήμος φιλοξενεί  με μεγάλη επιτυχία και άψογη οργάνωση τελικούς αγώνες μπάσκετ νέων και νεανίδων).

Την πλακέτα παρέδωσε στον Δήμαρχο,  ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος. Παραλαμβάνοντας την πλακέτα ο κ. Θωμάς επανέλαβε, ότι  η Κύμη απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αγαπά το μπάσκετ και ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου στηρίζει τον αθλητισμό στην περιοχή με όλες του τις δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων, ανήγγειλε  την διεξαγωγή από 13 έως 17 Ιουλίου διεθνούς τουρνουά μπάσκετ στο «κλειστό» της Κύμης, με την συμμετοχή των εθνικών ομάδων Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ισραήλ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ