Πετυχημένη και φέτος η εκδήλωση της Μητρόπολης για την εθνική επέτειο στη Σχολή Πεζικού (VIDEO)
Την Κυριακή 31 Μαρτίου το απόγευμα, στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Πεζικού Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη από πολλών ετών Μουσική Εκδήλωση της Χορωδίας – Ορχήστρας Νέων της Μητρόπολης αφιερωμένη στην επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.
Στην φετινή Συναυλία, την οποία παρουσίασε η φοιτήτρια Παρασκευή Καλαφάτη και συμμετείχαν περισσότερα από 150 παιδιά, προσήλθαν ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, πολλοί Κληρικοί, η πρώην Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, ο Διοικητής της Σχολής Πεζικού Υποστράτηγος Γεώργιος Καπράλος, εκπρόσωποι των αυτοδιοικητικών και στρατιωτικών Αρχών και πλήθος κόσμου.
Παρουσιάστηκαν γνωστές μελωδίες Ελλήνων συνθετών, τραγούδια από τη δημοτική μουσική παράδοση και χορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών, το οποίο εντυπωσίασε το κοινό.
Επίκαιρα μίλησε ο αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Τσαγκάρης, προϊστάμενος του Ενοριακού Ι. Ν. Ευαγγελισμού Θεοτόκου Χαλκίδος και Αρχιερατικός Επίτροπος Χαλκίδος, με θέμα «Χαίρε Κεχαριτωμένη. Χαίρε Λευτεριά».
Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση: