Σωτήρας για δύο γατάκια

Σωτήρας για δύο γατάκια
8 Απριλίου 2024, 09:00
A+ A-
Ο Γιάννης Καρβούνης έδειξε ανθρωπιά
* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη (29-03-2024)
 
Τυχερά μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο νεογέννητα γατάκια, τα οποία πέταξε άγνωστος σε κάδο σκουπιδιών. Ευτυχώς, τα ζωάκια έγιναν αντιληπτά από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος τα πήρε στο σπίτι του και τα έσωσε. 
 
Τα γατάκια εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες, στην οδό Ποσειδώνος στη Δροσιά, όταν ο γείτονας Γιάννης Καρβούνης πήγε στον κάδο να πετάξει τα σκουπίδια. Εκείνη την ώρα άκουσε τα απελπισμένα νιαουρίσματα των δύο νεογέννητων. 
 
«Άνοιξα τη σακούλα και τα είδα μέσα ταλαιπωρημένα και πεινασμένα. Η μοναδική επιλογή ήταν να τα πάρω στο σπίτι μου και να προσπαθήσω να τα σώσω» είπε ο Γιάννης Καρβούνης στη «Γνώμη».
 
Πράγματι, τα γατάκια είναι καλά στην υγεία τους, αλλά πρέπει να ταΐζονται με το μπιμπερό τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα της ζωής τους. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Καρβούνης θα τα δώσει για υιοθεσία, αφού ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ζωόφιλοι της περιοχής. 
 
Ωστόσο, το περιστατικό έχει αναστατώσει τη γειτονιά και κάτοικοι ψάχνουν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας των διπλανών σπιτιών, ώστε να εντοπίσουν τον δράστη. Αν εντοπιστεί, θα γίνει καταγγελία στην αστυνομία, αφού ο νόμος προβλέπει φυλάκιση και πρόστιμο έως 60.000 ευρώ. 
 
 

Επιστροφή