ΛΟΥΠΗ - ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ: Βρήκαν στην Ερέτρια τον ...παράδεισό τους

ΛΟΥΠΗ - ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ: Βρήκαν στην Ερέτρια τον ...παράδεισό τους
18 Απριλίου 2024, 15:20
A+ A-
Δείτε φωτογραφίες από το όμορφο σπίτι τους. 
* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη (05-04-2024)
 
Με τα χεράκια της διακοσμεί κάθε γωνιά του εξοχικού της στην Ερέτρια η όμορφη ηθοποιός Υρώ Λούπη. Ρόλο ...νονού έχει αναλάβει ο διάσημος σύζυγός της Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος δίνει ονόματα στις δημιουργίες της αγαπημένης του.
 
Η 53χρονη Υρώ Λούπη έχει μια αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, ενώ έχει δανείσει τη φωνή της σε πολλά κινούμενα σχέδια και ξένες σειρές. Στο ευρύτερο κοινό έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Βέρα στο δεξί».
 
Το 2016 έπαιξε στο θεατρικό έργο «Πρωταγωνίστριες», το οποίο σημάδεψε τη ζωή της. Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, ερωτεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της Σωτήρη Καλυβάτση και από τότε έγιναν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, που δεν σκέφτεται, πάντως, τον γάμο.
 
 
Με τον σύντροφο της ζωής της Σωτήρη Καλυβάτση (πάνω), ο οποίος ονόμασε την αυλή του εξοχικού τους (κάτω) στην Ερέτρια «Πλατεία βόθρου».
 
 
Στον άντρα της καρδιάς της μετέδωσε την αγάπη της για την Ερέτρια, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Η διακόσμηση του σπιτιού, όμως, είναι καθαρά δική της υπόθεση. Τα ...χέρια της πιάνουν και μετατρέπει παλιά πράγματα σε διακοσμητικά και χρηστικά στοιχεία.
 
Η ηθοποιός σημείωσε σχετικά: «Το θέμα είναι να μην πετάς τίποτα, γιατί κάπου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Εγώ έχω διακοσμήσει έναν τοίχο με παλιά εργαλεία του πατέρα μου, ο οποίος ήταν μηχανικός. 
 
Η Υρώ Λούπη μπροστά στον τοίχο, που έχει διακοσμήσει με τα παλιά εργαλεία του αείμνηστου πατέρα της.
 
»Έχω φτιάξει κρεμάστρα ρούχων από ξύλινες παλέτες στην είσοδο του σπιτιού, ενώ έκανα γλάστρα μια παλιά ζυγαριά, που είχαμε σε αποθήκη χαρτικών στην Καλλιθέα Αττικής. Επιπλέον, έχω ζωγραφίσει πολλούς πίνακες».
 
Πρόσφατα, η Υρώ Λούπη έστρωσε με πλάκες Καρύστου την αυλή του εξοχικού, η οποία είναι μια μικρή πολύχρωμη όαση. «Άλλαξα 800 φορές τη θέση σε κάτι τσιμεντόλιθους στον τοίχο μέχρι να πετύχω το σωστό αποτέλεσμα» σημείωσε η Υρώ και συνέχισε:
 
«Ο Σωτήρης ονόμασε την αυλή “Πλατεία βόθρου”, γιατί από κάτω υπάρχει ο βόθρος του σπιτιού. Του αρέσει να δίνει ονόματα σε όλα τα πράγματα. Μέχρι και τις αλόες τις λέει “Ντάλτον”, γιατί η μία ποτίζεται περισσότερο και είναι πιο ψηλή». 
 
Η Υρώ Λούπη περνάει πολύ χρόνο στο εξοχικό της στην Ερέτρια και συχνά την ακολουθεί και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Βγαίνει στα μαγαζιά της περιοχής, ενώ πολλές φορές πετάγεται και στη γειτονική Αμάρυνθο.
 
Είναι χαμηλών τόνων και καθόλου σνομπ. Αντίθετα, έχει δημιουργήσει φιλίες στην περιοχή και είναι μιας πρώτης τάξεως γειτόνισσα.
 
 

Επιστροφή