ΚΥΜΗ: Την ξυλοφόρτωνε και την κλείδωνε στο σπίτι

ΚΥΜΗ: Την ξυλοφόρτωνε και την κλείδωνε στο σπίτι
24 Απριλίου 2024, 12:01
A+ A-
Σοκ από άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη (12-04-2024)

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κύμης από την καταγγελία μεσήλικης γυναίκας ότι επί μία τριετία κακοποιούνταν βάναυσα από τον Κουμιώτη σύντροφό της, ο οποίος έφτανε στο σημείο να την κλειδαμπαρώνει στο σπίτι και να μην την αφήνει να βγει έξω.

Θλιβερός πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι μεσήλικας επαγγελματίας, ο οποίος είναι χωρισμένος με παιδιά. Η άτυχη γυναίκα τον ερωτεύτηκε πριν μία τριετία περίπου και σύναψαν ερωτική σχέση.
 
Γρήγορα, όμως, ο δράστης άρχισε να αποκαλύπτει τις βάναυσες πτυχές του χαρακτήρα του. Συμπεριφερόταν απότομα και μερικές φορές στα όρια της βιαιότητας. Το προσωπείο του καλού συντρόφου γκρεμίστηκε ολοκληρωτικά την άνοιξη του 2021.
 
Τότε, χωρίς σοβαρό λόγο, ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του με μπουνιές και κλοτσιές στο σώμα και το πρόσωπο. Αυτή, τυφλωμένη από τον έρωτα, θεώρησε ότι ήταν μια πολύ κακιά στιγμή και τον συγχώρεσε.
 
Τα βίαια ξεσπάσματα, όμως, του νταή Κουμιώτη έγιναν ρουτίνα και όλο αυτό το διάστημα η άτυχη γυναίκα έπεφτε θύμα άγριας ενδοοικογενειακής κακοποίησης. Όταν διαμαρτυρόταν, ο δράστης δεν δίσταζε να την κλειδώνει στο σπίτι.
 
Το ίδιο έκανε πριν λίγες μέρες, αλλά η κακοποιημένη γυναίκα βρήκε το σθένος και απέδρασε πηδώντας από το μπαλκόνι. Κατέφυγε σε δικούς της ανθρώπους, αλλά δεχόταν τηλεφωνικό bullying από τον δράστη για να επιστρέψει σ’ αυτόν.
 
Με το κινητό της γεμάτο απειλητικά μηνύματα και με το πανελλήνιο σοκαρισμένο από τη φρικτή γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, το θύμα αποφάσισε την Πέμπτη 4 Απριλίου να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει τον νταή.
 
Μεταξύ άλλων, του έκανε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και παράνομη κατακράτηση. Ο δράστης δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.
 
Η εμπλοκή της αστυνομίας εξόργισε τον δράστη, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τη γυναίκα να αποσύρει τη μήνυσή της. Η ίδια εμφανίζεται προς το παρόν αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Από την άλλη, ο θύτης έχει καταλαγιάσει και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.
 
 

Επιστροφή