ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)
20 Απριλίου 2024, 08:45
A+ A-
Χαλαρώστε με τους Τζένιφερ Λόπεζ και Όουεν Γουίλσον στη ρομαντική κομεντί «Παντρέψου με».

11.00  STAR «ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ 2: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ»

ΕΙΔΟΣ: Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων-2021.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Τομ Μακ Γκραθ.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί πλέον, αλλά δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, ακολουθώντας ο καθένας τη δική του πορεία. Όμως, ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος, θα γίνει αφορμή για να ενωθούν ξανά και θα φέρει έμπνευση και για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση, που δεν θα έχει προηγούμενο! Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη 7χρονη Τάμπιθα, που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα. Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε μια  οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει να του μοιάσει. Ο Τιμ, που είναι πιο ρομαντικός, ανησυχεί μήπως η μικρή του κόρη προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί. Όλα θα αλλάξουν για όλους όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας, που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά, που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δρ. Άρμστρονγκ. Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες, που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε…

 

13.00 ΕΡΤ-1 «ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1961.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ορέστης Λάσκος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κώστας Χατζηχρήστος, Άννα Φόνσου, Βασίλης Αυλωνίτης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άννα Μαντζουράνη, Σταύρος Παράβας, Μαρίκα Νέζερ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια φτωχή αλλά εργατική και φιλότιμη κοπέλα ερωτεύεται τον εργοδότη της και καταφέρνει να τον σώσει από πολλά προβλήματα που βασανίζουν την επιχείρησή του.

 

16.15  STAR  «Ο ΓΟΗΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1969.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Νόρα Βαλσάμη, Χρόνης Εξαρχάκος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Γιώργος Γαβριηλίδης, Άννα Παϊτατζή, Έλσα Ρίζου, Δημήτρης Καλλιβωκάς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μπάμπης και ο Αρίστος είναι δυο φτωχαδάκια που γνωρίζουν την Έλλη και τη Λίζα, δύο πλούσιες αδελφές. Για να τις εντυπωσιάσουν, σκαρφίζονται την ύπαρξη ενός εκατομμυριούχου θείου του ενός στην Αμερική και βρίσκουν έναν έξυπνο τρόπο να παίρνουν γράμματα και τηλεγραφήματα απ’ αυτόν. Με τον καιρό, ο Μπάμπης ερωτεύεται την Έλλη και ορίζουν την ημερομηνία των αρραβώνων τους. Εκείνο ακριβώς το βράδυ παρουσιάζεται μπροστά του ο υποτιθέμενος θείος, ένας ανοιχτόκαρδος άντρας, που θέλει να βοηθήσει το ερωτευμένο ζευγάρι να ευτυχήσει επειδή, όπως αποδεικνύεται, θέλει να επανορθώσει το κακό που είχε κάνει στον δικό του ανιψιό. Και τα καταφέρνει μετά από πολλές παρεξηγήσεις...

 

16.30 MEGA  «Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1975.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γεωργία Βασιλειάδου, Ορέστης Μακρής, Τζένη Καρέζη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Στέφανος Στρατηγός.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Χαρίλαος, συνταξιούχος στρατηγός και αυστηρός οικογενειάρχης παλαιών αρχών, έχει τέσσερις κόρες. Οι τρεις έχουν φθάσει πια σε ηλικία γάμου, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παντρέψεις τρεις κόρες όταν τις έχεις αναθρέψει με στρατιωτική κυριολεκτικά πειθαρχία και δεν τις αφήνει να πάνε πουθενά χωρίς τη συνοδεία σου.

Ο Χαρίλαος, όμως, έχει και μια αδελφή, χήρα, που ζει μόνιμα στο Σικάγο. Σκέφτεται, λοιπόν, να την φέρει στην Ελλάδα για να τον διευκολύνει να τις παντρέψει. Η θεία φθάνει στην Αθήνα και το σπίτι αλλάζει: έπιπλα, ρούχα, πικ-απ, ποτά, όλα όσα πρέπει να έχει ένα μοντέρνο σπίτι με τέσσερα νέα κορίτσια γίνονται πραγματικότητα. Και μετά, μπαίνει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα παντρέψει και τις τρεις κοπέλες, αλλά και την ίδια τη θεία…

 

16.45 ΑΝΤ-1 «ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1961.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντίμης Δαδήρας.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζένη Καρέζη, Θανάσης Βέγγος, Γιάννης Φέρτης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κούλης Στολίγκας, Στέφανος Ληναίος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μαργαρίτα φτάνει στην Αθήνα για να βρει δουλειά, να γλυτώσει από την καταπιεστική θεία της και μένει με την ξαδέρφη της, η οποία της μαθαίνει να κινείται με τα δεδομένα της εποχής. Βρίσκει δουλειά σε ένα οίκο μόδας και αναλαμβάνει να προωθήσει τα προϊόντα του οίκου στην Κω, συνοδευόμενη από έναν βοηθό. τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης, σύμφωνα με τις συμβουλές του Ζωρζ, πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι η Μαργαρίτα είναι πλούσια για να διαφημίσουν τον οίκο. Μέσα από διάφορες παρεξηγήσεις όλοι νομίζουν ότι είναι κόρη ενός ελληνοαμερικανού μεγιστάνα. Εκείνη θα αρχίσει να συμπεριφέρεται ανάλογα, θα δεχτεί την φιλοξενία στο αρχοντικό της εύπορης οικογένειας Κοντοσταύρου και ο γιος θα την ερωτευτεί και θα φροντίσει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.

 

20.00 OPEN «ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1963.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Καψάλης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιάννης Γκιωνάκης, Νίκος Ρίζος, Αλέκα Στρατηγού.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας φουκαράς, ο Αγγελής Κατσαβίδης, κι ο βαρήκοος φίλος του, Στράτος, εγκαταλείπουν το χωριό τους κι έρχονται στην Αθήνα, σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης. Ο βουλευτής της περιοχής τους, Λευτεράκης Λαοσωτήρας, αδυνατεί να τους βοηθήσει να βρουν δουλειά, αλλά η κυρία Ελπινίκη Κατσιποδίου τους προσλαμβάνει ως ανειδίκευτους στο καλλιτεχνικό γραφείο της, που λειτουργεί και σαν γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Όμως, ενώ τους αναθέτει την παρακολούθηση ενός παράνομου ζευγαριού, στην πραγματικότητα θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια ενός αστυνομικού, ο οποίος την υποψιάζεται ότι διευθύνει δίκτυο με πόρνες πολυτελείας. Ο Αγγελής κι ο Στράτος θα ζήσουν αρκετές ευτράπελες καταστάσεις, αλλά θα γνωρίσουν και τη «χρυσόκαρδη» Κλειώ. Η τελευταία, όταν πεθαίνει ο πλούσιος θείος της, τους προσλαμβάνει στην οικογενειακή επιχείρηση την οποία κληρονόμησε.

           

20.50 STAR «ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ 2»

ΕΙΔΟΣ: Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων-2020.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζόελ Κρόφορντ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές. Αυτή η απίθανη οικογένεια γλύτωσε από φτερωτά, προϊστορικά θηρία, που την απειλούσαν, αλλά  και από το τέλος του κόσμου, όπως τον γνωρίζουμε. Όμως, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση από όλες! Μια αντίπαλη οικογένεια, που είναι τόσο διαφορετική, αλλά και τόσο ίδια!

Οι Κρουντς αναζητούν ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο, που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη λύση τους! Εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί, οι Προχώβιοι! Οι Προχώβιοι, με τα δεντρόσπιτά τους, τις απίθανες ανακαλύψεις τους και τα αρδευόμενα στρέμματα με φρέσκα προϊόντα, είναι λίγο -έως πολύ- πιο εξελιγμένοι από τους Κρουντς. Όταν, λοιπόν, υποδέχονται τους νεοφερμένους Κρουντς, στα μέρη τους, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να προκύψουν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη… μοντέρνα οικογένεια…

 

22.30  EΡΤ-3 «ΑΓΕΛΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική-2021.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημήτρης Κανελλόπουλος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Δημήτρης Λάλος, Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Βασιλώττος, Λευτέρης Πολυχρόνης, Δημήτρης Λιόλιος, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνος Σειραδάκης, Κίμωνας Κουρής, Γιώργος Βαλαής, Βιβή Πέτση, Δήμητρα Κούζα, Armando Dauti, Ντίνος Ποντικόπουλος, Βασίλης Βασιλάκης, Κατερίνα Ρουσιάκη.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Θανάσης αδυνατεί να ξεπληρώσει το χρέος του στον Στέλιο. Όταν μαθαίνει πως κι ο Αποστόλης βρίσκεται στην ίδια θέση, του ζητά να συμμαχήσουν για να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία. Κι ενώ βρίσκει κι άλλους πρόθυμους να τον ακολουθήσουν, δύο νεαροί μικροεγκληματίες φτάνουν στην πόλη για να εκφοβίσουν αυτούς που χρωστούν στον τοκογλύφο.

 


23.00 STAR   «ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2013.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πιερ Κοφέν, Κρις Ρενό.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

 

23.00 ΣΚΑΪ «ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ»

ΕΙΔΟΣ: Ρομαντική κομεντί-2022.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κατ Κόιρο.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζένιφερ Λόπεζ, Όουεν Γουίλσον, Μαλούμα, Σάρα Σίλβερμαν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Κατ και ο Μπαστιάν είναι το πιο σέξι και διάσημο ζευγάρι μουσικών στον κόσμο. Το ντουέτο τους με τίτλο «Marry Me» σκαρφαλώνει στην κορυφή των charts, κι έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί ζωντανά μπροστά στο κοινό, σε μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Όμως λίγο πριν από την τελετή, η Κατ μαθαίνει ότι ο Μπαστιάν την απατά με τη βοηθό της και παθαίνει κρίση πανικού πάνω στη σκηνή. Μέσα σε μια στιγμή χάνει όλη την πίστη της στον έρωτα, την αλήθεια και την αφοσίωση. Και τότε, τα μάτια της πέφτουν τυχαία πάνω σ’ έναν άγνωστο που βρίσκεται μέσα στο κοινό…

 

23.30 EΡΤ-1 «FURY»

ΕΙΔΟΣ: Πολεμική περιπέτεια-2014.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Άιερ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπραντ Πιτ, Σάια Λαμπάφ, Λόγκαν Λέρμαν, Τζον Μπέρνταλ, Μάικλ Πένια, Σκοτ Ιστγουντ, Αλίσια Φον Ριτμπεργκ.
YΠΟΘΕΣΗ: Απρίλιος του 1945, τελευταίες μέρες του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.
Ένας σκληροτράχηλος λοχίας του στρατού με το όνομα Ντον "Γουορντάντι" Κόλιερ, επικεφαλής ενός άρματος Sherman και ενός πενταμελούς πληρώματος, αναλαμβάνει μια θανάσιμη αποστολή πίσω από τις εχθρικές γραμμές.
Απελπιστικά λιγότεροι, λιγότερο οπλισμένοι και φορτωμένοι με τον άπειρο στρατιώτη Νόρμαν ανάμεσά τους, ο Γουορντάντι και οι άνδρες του αντιμετωπίζουν συντριπτικές πιθανότητες, καθώς κινούνται για να χτυπήσουν την καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας.
 

00.30 OPEN «THE MATRIX RELOADED»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας-δυστοπίας-2003.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λάνα και Λίλη Γουατσόφσκι.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κιάνου Ρiβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Χιούγκο Γουίβινγκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  O Νίο, η Τρίνιτι και ο Μορφέας έχουν στη διάθεσή τους μόνον 72 ώρες προκειμένου να σώσουν τη Ζάιον από την επίθεση των Μηχανών. Καθώς, όμως, η ζωή της Τρίνιτι παγιδεύεται μέσα σε ένα απειλητικό εφιάλτη, ο Νίο έχει μπροστά του δύο μέτωπα και ένα δίλημμα: να σώσει την Τρίνιτι ή την ανθρωπότητα… 

 

01.15 STAR  «WASP NETWORK»

ΕΙΔΟΣ: Κατασκοπευτική περιπέτεια-2019.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ολιβιέ Ασάγιας.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Πενέλοπε Κρουζ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Άνα Ντε Άρμας, Λεονάρντο Σμπαράγκλια, Βάγκνερ Μοούρα.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Αβάνα,  αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο κουβανός πιλότος Ρενέ Γκονζάλες,  κλέβει ένα αεροπλάνο και εγκαταλείπει την Κούβα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη του. Ξεκινάει μια νέα ζωή στο Μαϊάμι και σύντομα και άλλοι Κουβανοί τον ακολουθούν. Όλοι μαζί συστήνουν ένα δίκτυο κατασκόπων με αποστολή να  διεισδύσουν σε τρομοκρατικές  οργανώσεις, υπεύθυνες για φονικά χτυπήματα στην Κούβα.

 

01.40  ΕΡΤ-1 «ΓΚΛΟΡΙΑ»

ΕΙΔΟΣ: Ρομαντικό δράμα-2018.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σεμπαστιάν Λελιό.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζούλιαν Μουρ, Τζον Τορτούρο, Μάικλ Σέρα, Κάρεν Πιστόριους, Τζιν Τρίπλχορν, Σον Άστιν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η διαζευγμένη Γκλόρια είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που περνάει τις μέρες της σε μία συντηρητική δουλειά γραφείου και τις νύχτες της σε χορευτικές πίστες σε διάφορα κλαμπ, όπου ξεδίνει χορεύοντας.
Μετά τη γνωριμία της με τον Άρνολντ σε μία νυχτερινή έξοδό της, βρίσκεται να ζει έναν αναπάντεχο έρωτα, με όλες τις χαρές και τις επιπλοκές των ραντεβού, της αναζήτησης ταυτότητάς της και της οικογένειας.

 


01.45  ΣΚΑΪ «ΘΑΥΜΑ»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική, Οικογενειακή-2017.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στίβεν Tσμπόσκι.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζούλια Ρόμπερτς, Οουεν Γουίλσον, Τζέικομπ Τρεμπλέι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Όγκι είναι ένα ξεχωριστό παιδί που έχει γεννηθεί με μια ιδιαιτερότητα στο πρόσωπό του, κι έτσι μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάει σχολείο. Ήρθε όμως η στιγμή να ξεκινήσει, και να βρεθεί ανάμεσα και σε άλλα παιδιά. Καθώς η οικογένειά του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να βρουν μέσα τους τη συμπόνοια και την αποδοχή, ο Όγκι θα τους αποδείξει με τη δύναμή του πως αν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις, δεν θα μπορούσες ποτέ να μοιάζεις με όλους τους άλλους.

 

02.00 ALPHA «ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΠΟΥΛΙ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1984.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Κριμιζάκης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σωτήρης Μουστάκας, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Θάνος Παπαδόπουλος, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Αθηνά Μαυρομάτη, Βίνα Ασίκη.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας βιολιστής για να τα βγάλει πέρα αναγκάζεται να παίζει βιολί, από τη συμφωνική ορχήστρα μέχρι την εκκλησία. Μετά όμως από έναν καβγά δυο παπάδων θα βρεθεί στη φυλακή και θα διηγηθεί τη ζωή του σ' ένα συγκρατούμενό του.

 

02.30 MEGA «Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ MALL»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2009.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στιβ Καρ.

ΠAIZΟΥΝ: Κέβιν Τζέιμς, Κέιρ Ο'Ντόνελ, Τζέιμα Μέις.

YΠΟΘΕΣΗ: Ο Πολ Μπλάρτ ένας καλόκαρδος φύλακας, που ονειρεύεται να γίνει αστυνομικός, θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του, όταν μια ομάδα νεαρών παρανόμων καταλαμβάνει ένα εμπορικό κέντρο και κρατά τους πελάτες όμηρους. Μέσα από την ξεκαρδιστική του αφέλεια θα προσπαθήσει να επιβάλλει την τάξη

 

03.30 STAR «WONDER WOMAN 2009»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2009.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λόρεν Μοντγκόμερι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Σε ένα μυστικό νησί μια περήφανη φυλή Αμαζόνων ευδοκιμεί, θωρακισμένη από τον διεφθαρμένο κόσμο των ανδρών. Αλλά μια προδοσία οδηγεί στη διαφυγή του Άρη, του Θεού του Πολέμου, και η Αμαζόνα Πριγκίπισσα Νταϊάνα, αναλαμβάνει να τον αιχμαλωτίσει προτού εξαπολύσει το παγκόσμιο χάος και την καταστροφή. Με τη βοήθεια του αλαζονικού πιλότου Στιβ Τρέβορ, η Νταϊάνα ακολουθεί τον Άρη στις Ηνωμένες Πολιτείες για μια μάχη που η ιστορία  της ανθρωπότητας δεν έχει ποτέ ξανά αντιμετωπίσει παρόμοια… 

 

02.45 OPEN «HAPPY FEET»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2006.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζορτζ Μίλερ.

Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Όθων Μεταξάς, Κωνσταντίνος Ντούνης, Άρης Τρουπάκης, Σία Κοσκινά, Μυρτώ Ορφανάκου, Άντζελα Χριστοφίλου, Κωνσταντίνος Τσάκωνας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Νέστωρ Κοψιδάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Παντελής Καναράκης, Πέτρος Σπυρόπουλος, Γιώργος Ρούπας, Μαριάννα Τριανταφυλλίδου, Κώστας Μπακάλης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ο μικρός Μαμπλ συνειδητοποιεί ότι είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους αυτοκρατορικούς πιγκουίνους που γεννιούνται με έμφυτο ταλέντο στο τραγούδι, αποφασίζει να αντισταθμίσει τη φάλτσα φωνή του με τις… κλακέτες! Το να γίνει φυσικά ένας δεινός χορευτής δεν σημαίνει ότι θα λύσει εύκολα το πρόβλημα της συμβίωσης με τις καλύτερες φωνές της κοινότητας. Αυτό που θα καταφέρει όμως, με τη βοήθεια του μπαμπά Έλβις και της μαμάς Νόρμα Τζιν θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό!  

Επιστροφή