Ο ΔΕΔΔΗΕ προσλαμβάνει άτομα για τη Χαλκίδα και την Ιστιαία

Ο ΔΕΔΔΗΕ προσλαμβάνει άτομα για τη Χαλκίδα και την Ιστιαία
19 Απριλίου 2024, 09:44
A+ A-
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ.2/2024

Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.4643/2019 και την υπ.αριθμ 34/2024 Απόφαση του Δ/ντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει έξι άτομα με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/Περιοχή Χαλκίδας. Ειδικότερα:

Α)  Απασχόληση στην Έδρα της Περιοχής Χαλκίδας (Χαλκίδα):

* Τέσσερα άτομα ειδικότητας Δ.Ε Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (18-45 ετών).

Β)   Απασχόληση στο Πρακτορείο Ιστιαίας: 

*      Δύο άτομα ειδικότητας Δ.Ε Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (18-45ετών).

Όλοι οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν (εκτός των άλλων δικαιολογητικών) και Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν έχουν απασχοληθεί στη ΔΕΗ ΑΕ κατά την τελευταία 3ετία, ή σε θυγατρικές της, και αν έχουν απασχοληθεί, να δηλώνεται η εταιρεία απασχόλησης και η οποιαδήποτε σχέση εργασίας, καθώς και τα χρονικά διαστήματα που απασχολήθηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από την παρούσα ανακοίνωση, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση i.karakatsanis@deddie.gr (σε αρχείο pdf και μόνο), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε/Περιοχή Χαλκίδας, Δύο Δέντρα-Δοκός, 34100 Χαλκίδα, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κου Καρακατσάνη Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας 22210 90511/εσωτ.163). Η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών πρέπει να γίνει εντός 10 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες αρχίζουν από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας Ανακοίνωσης.

Ανάρτηση ολόκληρης της Ανακοίνωσης θα γίνει στον ιστότοπο του ΔΕΔΔΗΕ (Απασχόληση ΔΕΔΔΗΕ→ Θέσεις εργασίας→ Πρόσληψη εποχικού προσωπικού). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Καρακατσάνη Ιωάννη τηλ. 2221090511/εσωτ. 163.

ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΚΕ/Περ.Χαλκίδας

Δύο Δέντρα - Δοκός, 34100 Χαλκίδα 

Επιστροφή