ΧΑΛΚΙΔΑ: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για 98 άτομα σε δράση προληπτικής ιατρικής

ΧΑΛΚΙΔΑ: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για 98 άτομα σε δράση προληπτικής ιατρικής
23 Απριλίου 2024, 20:50
A+ A-
Ποιοι γιατροί συμμετείχαν στη δράση και ποιες νοσηλεύτριες.

Την Δευτέρα 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η δράση δωρεάν προληπτικών εξετάσεων του Δήμου Χαλκιδέων και του Κ.Ε.Π Υγείας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, με τη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, στην Αίθουσα «Αριστοτέλης»., του μεγάρου Κότσικα

Συνολικά 98 πολίτες προσήλθαν, έγιναν 60 καρδιογραφήματα, 32 σπιρομετρήσεις, 62 συνταγογραφήσεις, ενώ όλοι υπεβλήθησαν σε αιματολογικό έλεγχο και εξετάσεις μέτρησης της αρτηριακής πίεσης.

Η δράση έγινε με την συνδρομή του ιατρού εργασίας του Δήμου Χαλκιδέων Αθανάσιου Σιμιτζή και της νοσηλεύτριας του Δήμου Δήμητρας Κουμπατή, των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, του Πνευμονολόγου-Φυματιολόγου Στέλιου Ποδάρα, του ειδικού Καρδιολόγου  Γεώργιου Νερούτσου και του ειδικευόμενου ιατρού Γενικής Ιατρικής Κωνσταντίνου Καγιούλη.

Επίσης, των νοσηλευτριών του Νοσοκομείου Χαλκίδας Ευαγγελίας Ορφανού, Σωτηρίας Τόγια και των νοσηλευτριών του Κ.Ε.Π Υγείας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Ελένης Γιαννούτσου και  Αγγελικής Ράζου.

Στη δράση παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Αντιδήμαρχο Υγείας Βασιλική Κόντου. Αντίστοιχες δράσεις δωρεάν ιατρικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων.

Επιστροφή