"Αγωνίστηκε άλλη με το όνομά μου"!

Αγωνίστηκε άλλη με το όνομά μου!
2 Ιουλίου 2011, 15:00
A+ A-
Πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλλει η αθλήτρια καγιάκ του ΝΟΧ Αλεξία Μπαρδακλή.
Ενα πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλε η αθλήτρια του τμήματος καγιάκ του ΝΟΧ Αλεξια Μπαρδακλή. Η Χαλκιδέα διεθνής αθλήτρια με συνεχή συμμετοχή στα ΕυρωπαΊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια καταγγέλλει ότι στο τελευταίο πανευρωπαίκό πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι πριν 15 μέρες αγωνίστηκε άλλη αθλήτρια με το όνομά της, ενώ η ίδια ήταν παρούσα!

Οπως υποστηρίζει, πήγε στην πόλη της Σερβίας δηλωμένη από την ομοσπονδία για να συμμετάσχει στα αγωνίσματα Κ1 1000μ γυναικών και 5000μ.. Οταν, όμως, έφθασε η ώρα για να αγωνιστεί αντιλήφθηκε ότι έλειπε η βάρκα της και ρωτώντας τον Βούλγαρο προπονητή (τον οποίο δεν κατονομάζει), της απάντησε ότι στα 5.000 μ. θα αγωνιστεί η Σοφία Πιπιτσούλη, αθλήτρια του ΝΑΣ Πειραιά.

Η ίδια μετά από αυτό πήγε στην εξέδρα για να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με συναθλητή της (ούτε αυτόν τον κατονομάζει) και άκουσε έκπληκτη να προσφωνούν το όνομά της.

Η Μπαρδακλή έστειλε την καταγγελία  στην Ομοσπονδία κανόε-καγιάκ και ζητά από αυτή «την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση στους ιθύνοντες , προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.»


Επιστροφή