ΑΡΤΑΚΗ-ΚΕΡΑΜΙΔΙ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ): Χάθηκε η τεράστια ευκαιρία!

ΑΡΤΑΚΗ-ΚΕΡΑΜΙΔΙ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ): Χάθηκε η τεράστια ευκαιρία!
24 Απριλίου 2024, 18:07
A+ A-
Η ομάδα της Εύβοιας δεν κατάφερε τη μεγάλη ανατροπή παρά το γεγονός ότι μεταμορφώθηκε στο β' ημίχρονο.

Δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο η Αρτάκη στο ματς με το Κεραμίδι και γλίστρησε από τα χέρια της η τεράστια ευκαιρία να πάρει την άνοδο στη Super League 2!

Μετά την ψυχρολουσία και το 0-1 στο 4ο λεπτό (θυμηθείτε εδώ τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο), η Αρτάκη μπήκε στο β' μέρος και τα έδωσε όλα για τη νίκη.

Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57' με διαγώνιο σουτ του Μπιμπισίδη (μετά από φάουλ του Ταυταρίδη) και είδε τον γκολκίπερ της, Δημήτρη Ντουμάνη να την κρατάει ζωντανή πιάνοντας πέναλτι (το εκτέλεσε ο Χατζής), τρία λεπτά μετά.

Το Κεραμίδι βγήκε για να παίξει μόνο άμυνα (απείλησε σοβαρά τον Ντουμάνη με ένα φάουλ του Κρυεμάδι στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου) και δυστυχώς δεν το πλήρωσε παρά τις δύο ευκαιρίες (Αρτάκη) που είχε για γκολ ο Παυλίδης στο 76' (ολιγώρησε και δεν πλάσαρε) και στο 81', ενώ στο 83' ο Χατζηστάμου, που είχε μπει ως αλλαγή στο πρώτο μέρος, επιχείρησε λόμπα σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και η μπάλα βασανιστικά έγλειψε το κάθετο δοκάρι!

Ετσι, το 1-1 παρέμεινε και το Κεραμίδι είναι στο +2 από την Αρτάκη. Για να έρθει η άνοδος για την ευβοϊκή ομάδα, πρέπει να χάσει το Κεραμίδι στην έδρα του την τελευταία αγωνιστική από το Κιλελέρ, πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο...

Με πολλά παράπονα άφησε τους Αρτακιανούς η διαιτησία του Κουκούλα από τη Λέσβο και των βοηθών του (Βισκαδούρος από το Ηράκλειο και Δεδικούσης από τη Λάρισα), που έδωσαν όλα τα σπόρια στους φιλοξενούμενους.

Πολλές ήταν και οι σκόπιμες καθυστερήσεις από τους παίκτες του Κεραμιδίου που προσπαθούσαν να χαλάσουν το παιχνίδι και το μυαλό των παικτών της Αρτάκης.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου (33′ Χατζηστάμου), Παπαδάκης, Ταυταρίδης, Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (10′ λ.τρ. Σαλπιγγίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Χατζής, Παπαδόπουλος (64′ Σεχολλάρι), Ιντζόγλου, Κρυεμάδι (88′ Μουράτι), Μηλιώτης, Γιαλαμίδης (64′ Κυριακίδης), Κλιγγόπουλος, Μετάι (71′ Ζουκάν), Τουλίκας.

 

Επιστροφή