ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-0: Μπορούσε τη νίκη, κόλλησε στη λευκή ισοπαλία

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-0: Μπορούσε τη νίκη, κόλλησε στη λευκή ισοπαλία
2 Μαΐου 2024, 18:54
A+ A-
Έχασε σημαντικές ευκαιρίες η ομάδα της Εύβοιας στο ΔΑΚ Τολού.

Δημιούργησε ευκαιρίες για να κερδίσει το ματς, μπορούσε τη νίκη, αλλά κόλλησε στη λευκή ισοπαλία (0-0) ο Αμαρυνθιακός, στον εκτός έδρας αγώνα με τον πρωταθλητή Αργολίδας Πανναυπλιακό στο ΔΑΚ Τολού.

Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων και ο Αμαρυνθιακός ήθελε να δώσει συνέχεια στη νίκη του με 3-0 επί της Θήβας στην πρεμιέρα.

Μολονότι κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά πήρε έναν βαθμό, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Διαμαρτύρεται ο Αμαρυνθιακός για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα.

Ο Αμαρυνθιακός (4-3-3) ξεκίνησε με τον Φαλαγγίτη κάτω από την εστία, τους Σελίμ Μυρτέζα και Τσολάκο στο κέντρο της άμυνας, ακραίους μπακ τους Μπαλαμπάνη και Ζουλιώτη, οι Βεσέλι, Χαλιώτης και Σιαράπης στη μεσαία γραμμή και επιθετική "τριπλέτα" οι Τόρα (φορ), Σεϊνταράς και Μήτρου.

Ο Αμαρυνθιακός προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και εν μέρει τα κατάφερε, χωρίς να μπορεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου απώλεσε την πρώτη σημαντική στιγμή με "δράστη" τον Σιαράπη που σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Μιχάλης Πνευματικός έδειξε αντανακλαστικά.

Στα επόμενα λεπτά οι Πρωταθλητές Αργολίδας βγήκαν από το καβούκι τους και δοκίμασαν με τη σειρά τους τα αντανακλαστικά του Φαλαγγίτη, αλλά ο γκολκίπερ των Πρωταθλητών Εύβοιας απέκρουσε τετ α τετ στο 45' και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, αισθητή έκανε την παρουσία του στα καρέ του Πανναυπλιακού ο φορ της ομάδας της Βάθειας Γκέρσι Τόρα, αλλά ο Πνευματικός του στέρησε τη χαρά του γκολ.

Ο Γιάννης Καρβέλης έβγαλε από το ματς τους δυο ακραίους μπακ Ζουλιώτη και Μπαλαμπάνη και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Τάκο και Μώρο.

Από το 60' και έπειτα η υπεροχή του Αμαρυνθιακού ήταν καθολική.

Ο Τόρα έχασε νέα ευκαιρία, ενώ ο γκολκίπερ Πνευματικός είπε "όχι" και στον Κοτρογιάννη, σε κλασική ευκαιρία, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Ο Αμαρυνθιακός κατά τη διάρκεια του ματς βρήκε δίχτυα ...δις με τον Μήτρου, αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και άφησε την ομάδα της Εύβοιας με το "αχ".

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Βασίλης Γεωργακόπουλος): Πνευματικός, Μακαρατζής, Β. Φλεβάρης, Σέλλης, Χ. Φλεβάρης, Παπαϊωάννου, Μπέλμπα, Χατζησοφρωνίου, Τοπάλας, Ταραντίλης, Θεοδοσιάδης (Σακούλης, Προύντζος, Τσουρδίνης, Καλάλας, Ζίου, Καζάς, Κριτσιδήμας, Μπίτζης, Αγγελόπουλος).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Μπαλαμπάνης (57' Τάκο), Ζουλιώτης (57' Μώρος), Μυρτέζα, Τσολάκος, Σιαράπης (75' Κοτρογιάννης), Βεσέλι, Χαλιώτης, Μήτρου, Σεϊνταράς, Τόρα (85' Σκριβάνος).

Διαιτησία: Βαρτσάκης (Λακωνία), Σόβολος (Λακωνία) - Καραμπέτσος (Μεσσηνία).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ AΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ, ΣΤΟ EGNOMI.GR

Επιστροφή