ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ: Επεσαν μπουνιές στον αγώνα Σύλλας-ΑΕ Καρύστου (Video)

ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ: Επεσαν μπουνιές στον αγώνα Σύλλας-ΑΕ Καρύστου (Video)
15 Μαΐου 2024, 11:20
A+ A-
Η ΔΕΑΒ έστειλε ραβασάκι στους γηπεδούχους για να δώσουν εξηγήσεις.

Με αρνητικό τρόπο ...διαφημίστηκε η Αιδηψός στο πανελλήνιο, μετά το ξύλο που έπεσε στον αγώνα μπάσκετ της Α' ΕΣΚΑΣΕ ανάμεσα στον τοπικό Σύλλα και το Αθλητικό Εργαστήρι Καρύστου, με φόντο τον τελικό της Περιφέρειας.

Για ασήμαντη αφορμή και μετά από έναν συνηθισμένο διαπληκτισμό, ξέσπασε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να καταγγέlλει ότι οι καλαθοσφαιριστές της δέχθηκαν επίθεση από τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι διακόπηκε και τον λόγο έχει πλέον η αθλητική δικαιοσύνη, καθώς τόσο ο αντιπρόεδρος του Σύλλα Τάσος Ρουμελιώτης, όσο και ο προπονητής Γιώργος Ρουμελιώτης έχουν κληθεί από τη ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας) για να δώσουν εξηγήσεις για τις απαράδεκτες εικόνες και τις βιαιοπραγίες.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: 

Επιστροφή