ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 40ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ: Ομολόγησε ο δράστης

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 40ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ: Ομολόγησε ο δράστης
17 Μαΐου 2024, 11:46
A+ A-
Τα πρώτα λόγια μετά τη σύλληψή του.

Ομολόγησε ο 50χρονος (φωτό) που σκότωσε την εν διαστάσει 40χρονη σύζυγό του στο Μενίδι, στη μέση του δρόμου, τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/5).

Ο δράστης είχε παρακολουθήσει τη γυναίκα-μητέρα δυο παιδιών (φωτό κάτω) και γνωρίζοντας την ώρα που ξεκινούσε για τη δουλειά της, τής έστησε καρτέρι.

Μόλις την είδε τη μαχαίρωσε τουλάχιστον 10 φορές, αφήνοντάς την να ξεψυχήσει στη μέση του δρόμου.

Τελικά ομολόγησε τη δολοφονία με κυνικό τρόπο: «Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα. Ήθελε διαζύγιο. Ξύπνησα και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο, γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα, έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά πήγα με τα πόδια στην οικοδομή και ήπια κάτι μπύρες, μέχρι που τελικά με συνέλαβαν...» είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του στενού κύκλου, ο δολοφόνος είχε άσχημη συμπεριφορά και απέναντι στα παιδιά του. Αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι πουτ@ν@ σαν την μάνα σου».

Ακόμη, ο 50χρονος εδώ και χρόνια ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε βουτήξει το πρόσωπό της στον ασβέστη, ενώ παλαιότερα την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη, ενώ ήταν έγκυος.

Επιστροφή