Ο Πάγκαλος διαψεύδει ότι ... του έφαγαν τα ψάρια!

Ο Πάγκαλος διαψεύδει ότι ... του έφαγαν τα ψάρια!
5 Ιουλίου 2011, 11:17
A+ A-
Η "είδηση" κυκλοφόρησε μέσω email!
Aνακοίνωση έβγαλε ο Aντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος για να διαψεύσει την "είδηση" που κυκλοφόρησε με email, σύμφωνα με την οποία μια διπλανή παρέα σε ταβέρνα του Πειραιά του έφαγε τα ψάρια!

H "είδηση" είχε κυκλοφορήσει με το ακόλουθο email:

«ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

Νεαρός πήρε την πιατέλα με τα ψάρια από το τραπέζι του Πάγκαλου... αφού μαζί τα φάγανε!

Μαζί του τα’ φαγαν του Πάγκαλου.

Απίστευτο, αληθινό, μνημονιακό, Παγκαλικό! Σε μια ψαροταβέρνα στον Πειραιά με δύο φίλους θέλησε να περάσει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος πριν από μερικές μέρες. Ο ταβερνιάρης βλέποντας τον κύριο Πάγκαλο να μπαίνει στο μαγαζί του φρόντισε να του δώσει το καλύτερο τραπέζι. Η παρέα μετά τα πρώτα τσουγκρίσματα μπήκε στο ψητό παραγγέλνοντας ψαράκια φρέσκα κι μάλιστα εν αφθονία.
Και μέχρι να φτάσει η παραγγελία οι τρεις το’ χαν ρίξει στην κουβεντούλα και απολάμβαναν το κρασάκι, τα ορεκτικά και τις σαλάτες. Δεν πέρασε μισή ώρα και ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια.
Στο μαγαζί είχε αρκετό κόσμο, χωρίς όμως να ήταν και ασφυκτικά γεμάτο. Δύσκολοι καιροί για θαλασσινές νοστιμιές.
Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώνεται ο ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πάει μπροστά στον κύριο Πάγκαλο.
«Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;», ρώτησε με χιούμορ ο νεαρός, εισπράττοντας ένα ξερό ναι από τον αντιπρόεδρο.
«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε ‘μαζί τα φάγαμε’ συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα, παρακαλώντας το νεαρό να μην επαναλάβει την ιστορία που κοντεύει να τον συνοδέψει δια βίου... σαν τη δια βίου μάθηση.
«Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια», απάντησε ο αντιπρόεδρος για να τελειώνει μ’ αυτή την ιστορία.
«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνει το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του.
Κι αν νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Οι τέσσερις έφαγαν την πιατέλα του Πάγκαλου που έφυγε άρον- άρον μαζί με την παρέα του.
Δεν μας πιστεύετε; Ας μας διαψεύσει ο αντιπρόεδρος».



Επιστροφή