ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πως υποδέχθηκε ο κόσμος το σκάνδαλο στην Εφορία Χαλκίδας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πως υποδέχθηκε ο κόσμος το σκάνδαλο στην Εφορία Χαλκίδας
11 Ιουνίου 2024, 11:21
A+ A-
Πως σχολιάζουν το θέμα, τις διαστάσεις που έλαβε και τις εξελίξεις, που σημειώθηκαν.

Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Εφορία Χαλκίδας προκάλεσε μεγάλο ντόρο στην κοινωνία της πόλης και έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις, αφού έπεσαν πάνω στο θέμα οι προβολείς της δημοσιότητας του συνόλου των Μέσων Ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο απλός κόσμος έλαβε γνώση της υπόθεσης από τα Μέσα Ενημέρωσης και η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν προκάλεσε αιφνιδιασμό στην κοινή γνώμη, αφού λίγο-πολύ λέγονται διάφορα για τους Εφοριακούς στην κοινωνία, εδώ και χρόνια.

Δείτε παρακάτω πως σχολιάζουν το θέμα όσοι μίλησαν στο ρεπορτάζ του egnomi.gr. Πως υποδέχτηκαν την είδηση και τις εξελίξεις.

Η Καλλιόπη Ντόντεβα, φοιτήτρια σε τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων σχολίασε: « Δεν με σόκαρε το θέμα, γιατί λίγο πολύ έχουμε συνηθίσει να γίνονται σκάνδαλα.

Αυτό που με τρομάζει είναι ότι πέρασε πολύς καιρός που δρούσαν ανενόχλητοι σε μία τόσο μικρή σχετικά κοινωνία.

Μπράβο στην Αστυνομία που τους … μάζεψε και μακάρι να λάβουν το … αντίτιμο των πράξεων τους, από την Δικαιοσύνη.»

Η 21χρονη Barista Μαίρη Κονταρά τόνισε ότι δεν ένιωσε την παραμικρή έκπληξη και πρόσθεσε: « Είναι πλέον συνηθισμένα αυτά τα εγκλήματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις. Αφήστε που το πιθανότερο είναι να μείνουν όλοι ελεύθεροι (κι αυτοί εννοώ που μπήκαν στη φυλακή) σύντομα, όπως γίνεται συνήθως.»

Ο Θεοδόσιος Παρσάκος, ελεύθερος επαγγελματίας και ο μεσίτης Ηλίας Χαμζάογλου δήλωσαν από κοινού: « Είναι καιρός να φανερωθούν όλοι αυτοί που καταχράζονται το δημόσιο χρήμα. Ευχόμαστε να τους τιμωρήσει η Δικαιοσύνη και βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη φυλακή μετά τη δίκη.»

Η Πόπη Κρινή, υπάλληλος σε εργοστάσιο δεν φανταζόταν ότι μπορεί να γινόταν κάτι τέτοιο τόσο πολύ καιρό, χωρίς να μιλάει κανένας και επισήμανε:

« Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι άνθρωποι της …διπλανής πόρτας. Πιστεύω  επίσης ότι δεν έχουμε μάθει ακόμα πολλά στοιχεία της υπόθεσης.»

Επιστροφή