Ψαχνιώτες, Χαλκιδέοι και Ολυμπιακοί τίμησαν τον Θανάση Καλαβρή (pics)

Ψαχνιώτες, Χαλκιδέοι και Ολυμπιακοί τίμησαν τον Θανάση Καλαβρή (pics)
16 Ιουνίου 2024, 14:47
A+ A-
Τιμήθηκαν και οι Τσοκάνης, Γιαννούτσος, Αλαφάκης και ...Μαρινάκης!

Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το Στάδιο Ψαχνών, για να υποδεχθεί τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό πάνω, οι σημαίες του Ολυμπιακού και του Ηρακλή Ψαχνών κυμάτιζαν στους ιστούς, ενώ ο φιλικός αγώνας προς τιμήν του (Χολέβα) Θανάση Καλαβρή είχε και ...άρωμα ΑΟ Χαλκίς, αφού οι παλαίμαχοι των κυανόμαυρων ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Ψαχνιώτες, για να αντιμετωπίσουν τον Θρύλο του Βαμβακούλα, του Βαϊτση, του Κελεσίδη, του Τσιαντάκη, κ.α.

Πριν το ματς τιμήθηκαν και τρία παιδιά από τα Μεσσάπια, τα οποία αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκ: Ο αρχηγός του Βόλου Τάσος Τσοκάνης, ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας Γιώργος Γιαννούτσος και ο πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας με την Κ19 του Ολυμπιακού Νεκτάριος Αλαφάκης.

Ανάμεσα στου παλαίμαχους του Ολυμπιακού ήταν και ο Χαλκιδέος Σούλης Παπάς, ενώ τιμήθηκε από τους ερυθρόλευκους και ο Πέτρος Μυστριώτης.

Οι παλαίμαχοι τίμησαν και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και τον μεγαλoμέτοχο των τροπαιούχων του Conference League Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ενα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης, δεν ήταν άλλο και από τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, ο οποίος έχει ερυθρόλευκα αισθήματα και είναι τακτικός θαμώνας του "Γ. Καραϊσκάκης".

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...

Επιστροφή