ΑΡΤΑΚΗ: Ο Βαγιάννης ρίχνει δίχτυα στην πρωτεύουσα

ΑΡΤΑΚΗ: Ο Βαγιάννης ρίχνει δίχτυα στην πρωτεύουσα
17 Ιουνίου 2024, 11:04
A+ A-
Για προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Τέλος Ιουνίου αναμένεται η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Νέας Αρτάκης, με την ερυθροκίτρινη ομάδα να ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή ενόψει της Γ' Εθνικής, μετά την πετυχημένη, -αλλά με πικρό φινάλε- σεζόν που πέρασε.

Η απώλεια του τίτλου και της ανόδου στη Super League 2 από το Κεραμίδι έκανε πολλούς να αναρωτηθούν, για το εάν ο ισχυρός άνδρας των ερυθροκίτρινων Γιάννης Βαγάννης έχει το κουράγιο, τις δυνάμεις και τη διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα.

Η απάντηση είναι «ναι», με τον κ. Βαγιάννη να μιλάει στην έντυπη «Γνώμη» της περ. Παρασκευής, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο ΑΟΝΑ θα χαράξει κανονικά, χωρίς δεύτερες σκέψεις τη νέα πορεία του (σ.σ. ήδη ξεκίνησαν και οι επαφές με παίκτες).

Ο ΑΟΝΑ βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή και όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας, εξετάζονται 2-3 επιλογές, αλλά ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Μαγκαφίνη θα είναι σίγουρα ...εκτός Εύβοιας, το πιθανότερο από την Αθήνα.

Στην πρωτεύουσα όπως φαίνεται θα ρίξει δίχτυα ο κ. Βαγιάννης και για τον άνθρωπο που θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή (σ.σ. έχει διαρρεύσει το όνομα του κ. Βαμβακέρη, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος παικτών), αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις (δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση), τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. 

Να σημειώσουμε ότι ο οργανισμός της Αρτάκης περιμένει και τις όποιες ανακατατάξεις στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, καθώς το σενάριο προβιβασμού της ομάδας μοιάζει -ακόμη- να είναι μακρινό, αλλά όχι ουτοπικό.

Επιστροφή