ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΥΦΑΝΤΗ: Ακόμη μία χρονιά τελείωσε γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις!

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΥΦΑΝΤΗ: Ακόμη μία χρονιά τελείωσε γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις!
18 Ιουνίου 2024, 20:28
A+ A-
Περήφανη για τους μαθητές της η Παρασκευή Υφαντή. Διαβάστε τι δήλωσε στο egnomi.

Μια πλούσια χρονιά σε δραστηριότητες και επιτυχίες ήταν το 2024 για τη Σχολή Χορού της Παρασκευής Υφαντή στην Αρτάκη (δείτε εδώ στοιχεία επικοινωνίας).

Οι μαθητές έδειξαν με μεγάλη επιτυχία τις ικανότητες τους σε πολλούς διαγωνισμούς και εξετάσεις!

Στις 20 Ιανουαρίου 2024 η σχολή χορού, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε στο 5ο FETE DE LA DANCE της Πανελλήνιας Ένωσης Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ), στο Θέατρο του Acs Athens (φωτό πάνω).

Μικρά και μεγάλα παιδιά εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ακούραστα, με υπομονή και χαμόγελο.

Δύο μήνες μετά στις 30 Μαρτίου τα παιδιά πήραν μέρος για 1η φορά στο Διαγωνισμό Χορού DANSE PRIX de la Grece και απέσπασαν την 3η θέση στην κατηγορία Hip-Hop Teens Mega Crew και την 4η θέση στην κατηγορία Contemporary Teens Mega Crew, ανάμεσα σε χορευτές από την Ελλάδα και την Κύπρο (Δείτε παρακάτω στιγμιότυπο από τον διαγωνισμό).

Στις 18 Μαϊου τα παιδιά της σχολής συμμετείχαν στην Ομάδα Σύγχρονου χορού Youth Art Company (YACo) στο Θέατρο Βέμπο,  αφού πρώτα επιλέχτηκαν ανάμεσα από χορευτές από όλη την Ελλάδα! (φωτό κάτω).

"Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή των μαθητών μας σε αυτήν τη μεγάλη παραγωγή εκπαιδευτικού χαρακτήρα αποτελούμενη από 60 χορευτές της Ομάδας YACo. Παρουσιάστηκε το συγκινητικό χορευτικό έργο με τίτλο For(The)Rest, μία δυνατή χορευτική κραυγή για το μέλλον του πλανήτη μας" τόνισε στο egnomi.gr η καθηγήτρια χορού Παρασκευή Υφαντή.

Την 1η Ιουνίου διεξήχθησαν στην Αθήνα οι εξετάσεις μπαλέτου των μεγάλων τμημάτων Vocational της Royal Academy of Dance, από την εξετάστρια Ms Elaine Holland.

Ενώ στις 8 Ιουνίου έγιναν οι εξετάσεις της Royal Academy of Dance (Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου), για τους μικρούς μαθητές, στο εξεταστικό Κέντρο της σχολής της Παρασκευής Υφαντή, από την εξετάστρια Ms Presente Rosana, η οποία φρόντισε να κάνει τις εξετάσεις μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά.

H εξετάστρια Ms Presente Rosana με την καθηγήτρια χορού και ιδιοκτήτρια της σχολής Παρασκευή Υφαντή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παρασκευή Υφαντή ετοιμάζει ήδη μαζί με τους μαθητές της, την ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ για το καλοκαίρι του 2025. Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά με το έργο της....

Επιστροφή