Πρόσφεραν αλληλεγγύη και δύναμη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειές τους
Δύναμη και κουράγιο στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειές τους για να συνεχίσουν τον μεγάλο και δίκαιο αγώνα τους, έδωσε η πρωτοβουλία της Ομάδας Γυναικών Μελισσίων - Πεντέλης (μέλος ΟΓΕ) να επισκεφτεί το εργοστάσιο και τον οικισμό της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα και να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της.
Τις γυναίκες της Ομάδας Μελισσίων - Πεντέλης, υποδέχτηκαν το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου, μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων, αλλά και αντιπροσωπεία της Ομάδας Γυναικών Λοκρών (μέλος ΟΓΕ).
Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ τονίζονται - μεταξύ άλλων- τα εξής:
" Υπήρξε ενημέρωση για το τι είναι η ΛΑΡΚΟ και την σημασία της στην ανάπτυξη της βιομηχανίας της χώρας μας συνολικά, αλλά και το ρόλο που παίζει στην τοπική κοινωνία, η οποία ερημώνει κάτω από την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών αποφάσεων.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κρίσιμη φάση που βρίσκεται ο αγώνας μας για την συνέχιση της εργασίας μας σε αυτή, για να μην ερημώσει ο τόπος μας, για να μην ενεργοποιηθεί ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος.
Η οικονομική ενίσχυση που προσφέρθηκε στο Σωματείο θα διατεθεί για την επίλυση πρακτικών ζητημάτων που είναι αναγκαία για την πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων."