Πρόσφεραν αλληλεγγύη και δύναμη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειές τους

Πρόσφεραν αλληλεγγύη και δύναμη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειές τους
17 Ιουνίου 2024, 20:12
A+ A-
Μέλη της Ομάδας Γυναικών Μελισσίων - Πεντέλης.

Δύναμη και κουράγιο στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειές τους για να συνεχίσουν τον μεγάλο και δίκαιο αγώνα τους, έδωσε η πρωτοβουλία της Ομάδας Γυναικών Μελισσίων - Πεντέλης (μέλος ΟΓΕ) να επισκεφτεί το εργοστάσιο και τον οικισμό της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα και να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της.

Τις γυναίκες της Ομάδας Μελισσίων - Πεντέλης, υποδέχτηκαν το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου, μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων, αλλά και αντιπροσωπεία της Ομάδας Γυναικών Λοκρών (μέλος ΟΓΕ).

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ τονίζονται - μεταξύ άλλων- τα εξής:

" Υπήρξε ενημέρωση για το τι είναι η ΛΑΡΚΟ και την σημασία της στην ανάπτυξη της βιομηχανίας της χώρας μας συνολικά, αλλά και το ρόλο που παίζει στην τοπική κοινωνία, η οποία  ερημώνει κάτω από την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών αποφάσεων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην  κρίσιμη φάση που βρίσκεται ο αγώνας μας για την συνέχιση της εργασίας μας σε αυτή, για να μην ερημώσει ο τόπος μας, για να μην ενεργοποιηθεί ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος.

Η οικονομική ενίσχυση που προσφέρθηκε στο Σωματείο θα διατεθεί για την επίλυση πρακτικών ζητημάτων που είναι αναγκαία  για την πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων."

Επιστροφή