ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Καντζούρα και οι ευχαριστίες στο πρόσωπο του κόουτς Σπυρόπουλου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Καντζούρα και οι ευχαριστίες στο πρόσωπο του κόουτς Σπυρόπουλου
18 Ιουνίου 2024, 14:31
A+ A-
Η ομάδα έβαλε μπροστά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Μαντουδίου την Κυριακή (16/6) η ετήσια Γενική Συνέλευση της Αναγέννησης Μαντουδίου, η οποία βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν εκπρόσωποι του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, του τοπικού Συμβουλίου Μαντουδίου, του Εμπορικού Συλλόγου Μαντουδίου και περιχώρων, παλαιοί αθλητές του Συλλόγου, επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας.

Αφού το σώμα επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προέδρου Κώστα Καντζούρα (δεξιά στη φωτό πάνω) ακολούθησε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση από την οποία προέκυψε η σύσταση επταμελούς επιτροπής η οποία θα προχωρήσει στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση των στόχων του συλλόγου για την νέα αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Παράλληλα, η Αναγέννηση Μαντουδίου εξέδωσε ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Σπυρόπουλο, στην οποία αναφέρει:

«Ένα ταξίδι δυο ετών έφτασε στο τέλος του. Το πλήρωμα του χρόνου θα βρει τον δάσκαλο της καρδιάς μας μακριά από την αγαπημένη του Αναγέννηση. Μια προσωπική του απόφαση, την οποία ο σύλλογος είχε την ηθική υποχρέωση να αποδεχθεί. Η Αναγέννηση Μαντουδίου τον ευχαριστεί για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο. Δάσκαλε η πόρτα της ομάδας θα είναι για σένα πάντα ανοιχτή».

Θυμηθείτε με κλικ ΕΔΩ τις δηλώσεις του κόουτς Τάκη Σπυρόπουλου (στο egnomi.gr) για την απόφαση του να πει 'αντίο' στην Αναγέννηση Μαντουδίου.
 

Επιστροφή