ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Την 1η Ιουλίου η κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον του συλλόγου - Ολα τα δεδομένα

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Την 1η Ιουλίου η κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον του συλλόγου - Ολα τα δεδομένα
20 Ιουνίου 2024, 11:24
A+ A-
Ο Ρόγκας, ο Τσαλιαγκός, η κίνηση φιλάθλων, ο Ταρνανάς, ο Καραμάνος, ο Τόλιας και ο επενδυτής...

Δέκα μέρες έμειναν προκειμένου να βρεθεί ένα διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες του ΑΟ Χαλκίς, ώστε ο ιστορικός σύλλογος να καταφέρει να δηλώσει παρουσία στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Α' ΕΠΣΕ τη σεζόν 2024-25.

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου ορίστηκε η κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον του ΑΟΧ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Η διοίκηση με εμπνευστή τον Νίκο Ρόγκα (φωτό) και πρόεδρο τον Βαγγέλη Τσαλιαγκό, που ανέλαβε πριν από ένα χρόνο κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, κράτησε την υπόσχεσή της και έσωσε την ομάδα με ελάχιστο μπάτζετ, αλλά τα μέλη της παραιτήθηκαν.

Μέχρι στιγμής η απερχόμενη διοίκηση μοιάζει η πιο αξιόπιστη λύση, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια του συλλόγου, αλλά δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι διατεθειμένη ν' αλλάξει δρομολόγιο και να επιστρέψει. Όμως, ποτέ μην λες ποτέ.

Παράλληλα έχει γίνει και μια κίνηση από φιλάθλους της ομάδας, που έχουν προσεγγίσει έναν επιχειρηματία από τα Μεσσάπια και με το σύνθημα «λίγα από τους πολλούς» και όχι «πολλά από λίγους ή από έναν» θα προσπαθήσουν να βρουν πηγές χρηματοδότησης. Λέγεται μάλιστα, ότι οι περισσότεροι παίκτες του φετινού ρόστερ είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν κάτοικοι του Σταδίου Χαλκίδας.

Όσον αφορά τον Βασίλη Ταρνανά, ο ίδιος δεν έχει πάρει θέση, για το εάν επιθυμεί να εμπλακεί ξανά με τον ΑΟΧ. Ειδικότερα, χωρίς συμπαίκτες μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Υπήρξε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά γενικότερα ο Ταρνανάς είναι ακριβοθώρητος. Διακαής πόθος αρκετών Χαλκιδέων είναι το σενάριο να συμπορευτεί με τον πρώην μεγάλο χορηγό κ. Καραμάνο. Αυτό κι αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Τέλος, σχετικά με την εμφάνιση του Γιώργου Τόλια στα κοινά της ομάδας κάθε καλοκαίρι, ο ίδιος επιμένει ότι κάνει ενέργειες να πείσει επενδυτή από τα Βαλκάνια (made in Bulgaria) να ασχοληθεί με τον ΑΟΧ. Συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ...θα έρθει, ότι αύριο και μεθαύριο προσγειώνεται στο «Ελ. Βενιζέλος», ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε παραλιακό ξενοδοχείο της πόλης, ωστόσο επενδυτή ακούμε και επενδυτή δεν βλέπουμε.

Επιστροφή