ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΖΗΚΟΣ: Έχασε την ευκαιρία να ξαναπαίξει στις Οικογενειακές Ιστορίες λόγω γονάτου

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΖΗΚΟΣ: Έχασε την ευκαιρία να ξαναπαίξει στις Οικογενειακές Ιστορίες λόγω γονάτου
20 Ιουνίου 2024, 18:31
A+ A-
Ο γνωστός Χαλκιδέος ερασιτέχνης ηθοποιός υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Τηλέμαχος Ζήκος πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδας και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με την ηθοποιία, συμμετέχοντας σε θιάσους της Χαλκίδας. 

Ωστόσο, η φήμη του ως ηθοποιός πέρασε τα σύνορα της Εύβοιας και έφτασε μέχρι την Αθήνα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο σήριαλ του Alpha "Οικογενειακές ιστορίες".

Μάλιστα πριν λίγες μέρες δέχθηκε νέα πρόταση να συμμετάσχει σε επεισόδιο του σήριαλ, σε ρόλο που του ταίριαζε γάντι, αλλά παρόλο που επιθυμούσε να συμμετάσχει, αναγκάστηκε να αρνηθεί.

Αιτία της άρνησης είναι το γεγονός ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση ορθοπλαστικής στο γόνατο και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, οπότε ήταν αδύνατο να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των τηλεοπτικών γυρισμάτων.

Μόλις αναρρώσει πάντως, τον περιμένει μία νέα πρόκληση ως ηθοποιός, αφού η θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου ανεβάζει το φθινόπωρο την παράσταση "Τα τελευταία φεγγάρια". 

Η υπόθεση του έργου αφορά σε ηλικιωμένο καθηγητή, που φτιάχνει τη βαλίτσα του για τελευταία φορά. Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του γιου του, που τον φιλοξενούσε, την τελευταία του οικογένεια, για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του σ' έναν οίκο ευγηρίας.

Πρόκειται για ένα ευαίσθητο έργο για τα γηρατειά, τη μοναξιά, τη φθορά του σώματος αλλά όχι της ψυχής, που ανέβηκε το χειμώνα στο Θέατρο Coronet, με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Κυριακίδη και την Άντζελα Γκερέκου. 

Επιστροφή