ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΣ: Τιμώ σημαίνει δεν ξεχνώ - Οι φίλοι του παίζουν μπάλα με τη φανέλα του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΣ: Τιμώ σημαίνει δεν ξεχνώ - Οι φίλοι του παίζουν μπάλα με τη φανέλα του
24 Ιουνίου 2024, 07:24
A+ A-
Τι είπε στο egnomi.gr o πατέρας του, Κώστας Αγριόδημος.

"Τιμώ σημαίνει δεν ξεχνώ"... Με αυτή τη φράση ο Κώστας Αγριόδημος, πατέρας του αδικοχαμένου γκολκίπερ του ΑΟ Χαλκίς Γιάννη Αγριόδημου, αποτύπωσε με συγκίνηση την πρωτοβουλία των φίλων και πρώην συμπαικτών του γελαστού παιδιού ν' αγωνιστούν (και) το φετινό καλοκαίρι σε τουρνουά 5Χ5 με τη φανέλα του Γιάννη.

Στο μπροστινό μέρος της φανέλας υπάρχει η φωτογραφία του Γιάννη με τη στολή και τα γάντια και πίσω τ' όνομά του, που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη όλων.

Ο Κώστας Αγριόδημος συνέχισε λέγοντας: "Η κοινή ανθρώπινη μοίρα που ενώνει και σαρώνει τα πάντα, ήταν αυστηρή και άδικη με τον Γιάννη Αγριόδημο. Ωστόσο, ο ίδιος αφήνει αυστηρή παρακαταθήκη με τη στάση του και τον τρόπο που κινήθηκε ως υπόδειγμα στο κοινωνικό σύνολο. Εγώ, η μητέρα του και ο αδερφός του, ευχαριστούμε τους φίλους του, που σε ακόμη ένα τουρνουά τιμούν τον Γιάννη".

Ένα από τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα είναι ο Χαλκιδέος Λάμπρος Πολίτης, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με την ιστορική Νίκη Βόλου στη Super League 2.

"Ο Γιάννης ήταν αγαπημένος φίλος και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του" είπε μεταξύ άλλων και ευχαρίστησε τον κ. Κώστα για τις φανέλες που δώρισε στην ομάδα, όπου αγωνίζονται και οι Α. Μαρίνος, Σιμιστήρας (τέρμα), Καλλιανιώτης, Σεϊνταράσι, Αντ. Νικολάου, Π. Σπυράκης, Χρ. Μάλλιαρης, Ραπάι, Τολ. Χατζηστάμου, κ.α. 

Θα πρέπει κάποια στιγμή οι αρχές του τόπου και του τοπικού ποδοσφαίρου να μεριμνήσουν, ώστε κάθε χρόνο να διεξάγεται ένα τουρνουά -που θα γίνει θεσμός- στη μνήμη του Γιάννη.

Γιατί, όπως λέγεται, θυμήσου τους φίλους που έφυγαν, δεν έχεις τίποτα να χάσεις, οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις.

Και ο Γιάννης Αγριόδημος δεν θα ξεχαστεί ποτέ...

Επιστροφή