Αβγοσαλάτα
Υλικά:
• 4 αβγά βρασμένα (σφιχτά) και ψιλοκομμένα
• 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 4 αγγουράκια (με τη φλούδα τους) κομμένο σε κυβάκια
• 100 γραμ. καλαμπόκι
• 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
• 1 κ.σ. κάπαρη
• 2 κ.σ. άνιθος
• 3 κ.σ. μαγιονέζα
• 1 κ.σ. μουστάρδα
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί.
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ενωθούν όλα τα υλικά.
Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Όταν σερβίρουμε την αβγοσαλάτα, πασπαλίζουμε από πάνω τον άνιθο.
Extra tip: Μπορούμε να φρυγανίσουμε ψωμί και να σερβίρουμε την αβγοσαλάτα από πάνω ή μπορούμε να τη βάλουμε σε σάντουιτς ή να συνοδεύσουμε κρεατικά.
Καλή σας απόλαυση!