Επαιζαν παράνομα πόκερ, αλλά έγινε ... κέντα!

Επαιζαν παράνομα πόκερ, αλλά έγινε ... κέντα!
8 Ιουλίου 2011, 17:49
A+ A-
Συνελήφθησαν εννιά άτομα πάνω από την πράσινη τσόχα σε έφοδο της Ασφάλειας.

Επτά Έλληνες και δύο Αλβανοί συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Παρασκευής 8 Ιουλίου να παίζουν πόκερ μέσα σε καφενείο της Λαμίας. Η σύλληψή τους έγινε πάνω στην πράσινη τσόχα του παιγνιδιού, μετά από έφοδο αντρών της Ασφάλειας Λαμίας. 

Το παράνομο παιχνίδι είχε "στηθεί" στο πατάρι καφενείου, στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε διαμορφωμένη αίθουσα, η οποία περιείχε δυο ειδικά διασκευασμένα τραπέζια με τσόχα,  όπου κατελήφθησαν οι συλληφθέντες να παίζουν πόκερ. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όχι μόνο επέτρεπε την διεξαγωγή του παράνομου παιχνιδιού, αλλά είχε αναθέσει σε υπάλληλο να εφοδιάζει με μάρκες το τραπέζι. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ως πειστήρια:

Το χρηματικό ποσό των επτακοσίων τριάντα (730) ευρώ, τρεις μεταλλικές βαλίτσες οι οποίες περιείχαν μεγάλο αριθμό από μάρκες, δύο συσκευές ασύρματης ειδοποίησης, μία ηλεκτρονική συσκευή χρονομέτρησης, δύο επιτραπέζια σήματα με την ένδειξη DEALER, δέκατρία κουτιά που περιείχαν τραπουλόχαρτα και δύο  πλαστικές θήκες που περιείχαν μάρκες.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Επιστροφή