Περισσότερους τροχονόμους στη Χαλκίδα ζήτησε η Βάκα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Περισσότερους τροχονόμους στη Χαλκίδα ζήτησε η Βάκα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη
21 Ιουλίου 2024, 10:38
A+ A-
Του έθιξε και το θέμα μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας. 

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υποδέχθηκε, την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στο Δημαρχείο Χαλκίδας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Κατά τη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, σχετικά με τα επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Δήμος Χαλκιδέων και οι Δήμοι της Εύβοιας γενικότερα.

Η Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας με προσωπικό και ιδιαίτερα του Τμήματος Τροχαίας, καθώς παρατηρούνται έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Χαλκίδας και σε όλα τα κεντρικά σημεία των Δημοτικών Ενοτήτων, τα οποία χρήζουν σημαντικής παρέμβασης.

Επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας στον χώρο του παλιού Πεδίου Βολής, όπως έχει ήδη σχεδιαστεί.

Μάλιστα η Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων είναι στη διάθεση του Υπουργείου, να συνδράμει και τεχνικά όπου χρειαστεί, ώστε να συνταχθεί ένας πλήρης φάκελος και να στεγαστούν οι αστυνομικές υπηρεσίες σε κατάλληλους χώρους, εκτός του αστικού ιστού.


 

Επιστροφή