Φέτα πανέ
Υλικά:
• 240 γραμ. φέτα κομμένη σε 4 ίσα κομμάτια
• 1 αβγό
• 4-5 κ.σ. καλαμποκάλευρο
• αλάτι
• λευκό πιπέρι
• μοσχοκάρυδο
• ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το αβγό και στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μικρό μπολ βάζουμε το καλαμποκάλευρο, προσθέτουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Βουτάμε τα κομμάτια φέτας πρώτα στο αλεύρι, μετά το αβγό και κατόπιν πάλι στο αλεύρι.
Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό ελαιόλαδο για περίπου 1 λεπτό την κάθε μεριά. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Καλή σας απόλαυση!