Πόσες φορές ερωτεύεστε;

18 Ιουλίου 2011, 08:25
A+ A-
Ο αληθινός έρωτας έρχεται μία μόνο φορά ή έχουμε και άλλες ευκαιρίες;
Υπάρχει μία και μοναδική φορά που ερωτευόμαστε στη ζωή μας ή μπορούμε να ερωτευθούμε ξανά και ξανά; Είναι ο έρωτας μοναδικός ή όχι; Αυτά τα ερωτήματα θέσαμε σε επτά νέα κορίτσια και όπως φαίνεται η απαντήσεις δεν διαφέρουν και πολύ... 





Οι δύο αδελφές Ελπίδα και Βικτώρια Ιβάνοβα είναι κατηγορηματικές. "Οχι βέβαια, δεν ερωτευόμαστε μία μόνο φορά. Ο έρωτας γεννιέται συνεχώς. Δεν πεθαίνει ποτέ" λένε και ποζάρουν με στιλ.. 




Ακριβώς το ίδιο πιστεύουν και άλλες δύο αδελφές (πέσαμε στη μέρα!), η Μπαμπίνα Μαντά και η Βάσω Μαντά. Ενδιαφέρον όμως έχει η ανάλυση που κάνουν: "Αν ερωτευόμασταν μία φορά θα είχαμε μόνο μία ευκαιρία να βρούμε το άλλο μας μισό. Κι αυτό θα ήταν άδικο". Πολλοί έρωτες λοιπόν, πολλές ευκαιρίες να βρεις τον ιδανικό, σύμφωνα με τις αδελφές Μαντά. 






Οπαδός του αέναου και διαρκώς ανανεώσιμου έρωτα είναι και η ξανθιά Αννα Μαρία Μποτζακάκη. "Σίγουρα δεν ερωτεύεται μόνο μία φορά ο άνθρωπος. Ο έρωτας γεννιέται πολλές φορές. Κάθε φορά κι από την αρχή. Δεν έχει ημερομηνία λήξης", λέει με σιγουριά η Αννα Μαρία. Ναι, γιατί αλλιώς θα ήταν γιαούρτι (λέω εγώ..). 




Και τέλος η ανθρωπολογική προσέγγιση του θέματος. Στη φύση του ανθρώπου υπάρχει η εξήγηση για την ικανότητά μας να ερωτευόμαστε ξανά και ξανά, λένε οι φίλες (οχι αδελφές αυτή τη φορά) Σταυρούλα Τζιρίμη και Γεωργία Γροντή. "Ο άνθρωπος έχει από τη φύση του την ικανότητα να αναβιώνει κάθε φορά που ερωτεύεται πρωτόγνωρα συναισθήματα και να κάνει καινούρια αρχή όταν κάτι τελειώνει" εξηγούν τα κορίτσια. 

Άλλωστε παιδιά, τι να λέμε τώρα εμείς. Τα έχει έχει λύσει η Βίσση αυτά τα θέματα:
Μα εμείς πετάμε, γκρεμιζόμαστε, ξανά ερωτευόμαστε και πάμε από την αρχή... 







Επιστροφή