Ο Ζεμπίλης ...ευλόγησε τα γένια του στην εκδήλωση της Καραμπατσώλη
Ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης συμμετείχε και απηύθυνε χαιρετισμό (φωτό) στην εκδήλωση που διοργάνωσε η συνάδελφος του Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, βρίσκοντας την ευκαιρία να … ευλογήσει τα γένια του, για την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Χαλκιδέων.
Ο κ. Ζεμπίλης ανέφερε χαρακτηριστικά:
"Το 2013, που το αντικοινωνικό αυτό φαινόμενο δεν είχε την σημερινή έξαρση προνοήσαμε, δημιουργώντας το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων και μάλιστα επέλεξα ως έδρα το Βασιλικό, γιατί πίστευα ότι το είχαν περισσότερο ανάγκη οι μικρές και κλειστές κοινωνίες.
Το στελεχώσαμε με το κατάλληλο προσωπικό και ξεκινήσαμε μια καμπάνια, καλώντας τα θύματα να σπάσουν την σιωπή τους. Τότε ορισμένοι μιλούσαν για μια άχρηστη δομή. Εγώ απαντούσα πως αν μπορέσω και βοηθήσω έστω και μία γυναίκα θα είμαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος στον κόσμο.
Κι όμως, αυτά τα 11 χρόνια λειτουργίας του έχει αντιμετωπίσει περισσότερα από 500 περιστατικά σε Εύβοια και Βοιωτία".