Χτύπα το δυνατά ρε!

27 Ιουλίου 2011, 07:45
A+ A-
Οι ρακετομάχοι των Αλυκών που το "πονάνε" το μπαλάκι!

Αγαπημένο σπορ του καλοκαιριού είναι οι ρακέτες και καθημερινά πολλά αντρικά (κατά κύριο λόγο) κορμιά δίνουν μάχη για να κρατήσουν το μπαλάκι στον αέρα.

Το σπορ θεωρείται must τα τελευταία χρόνια, εφόσον φυσικά τηρούνται κάποιοι κανόνες. Να έχει άπλα η παραλία για να μην ενοχλείς τους λουόμενους και να το...έχεις το άθλημα, καθώς κάποιοι χτυπούν ανελέητα το μπαλάκι, αλλά πολλές φορές το ψάχνουν στα κεφάλια αυτών που ησύχως λιάζονται. Αν δεν μπορείς αγόρι μου, παίξτο πιο απαλά!

Τέλος, το τραγελαφικό φαινόμενο είναι αυτών που κορδώνονται στην άμμο και παίζουν ρακέτες περισσότερο για να δείξουν το κορμί τους παρά για να το ευχαριστηθούν.

Στις Αλυκές, οι ρακετομάχοι είναι πολλοί. Συνδυάζουν ηλιοθεραπεία και μαύρισμα και το egnomi.gr τούς βρήκε εν ώρα ...ανελέητης πάλης με το μπαλάκι. Διαβάστε τις δηλώσεις τους!

Μας δίνει ενέργεια!


Με τη ρακέτα ανά χείρας και φόντο τους υπόλοιπους παραθάλασσιους αθλητές φωτογραφίσαμε τον Νίκο Γιάννη και τον Ακη Βυλαώρα. "Μιάμιση ώρα παίζουμε ρακέτες όταν ερχόμαστε στην παραλία και το κάνουμε γιατί μας αναζωογονεί" λένε τα αγόρια που προφανώς το...πονάνε το μπαλάκι!

Γουστάρουν να...καρφώνουν!


"Κάρφωσέ το αγόρι μου" είναι ο τίτλος που ταιριάζει στις ρακετομαχίες που δίνουν ο Γιώργος Μακρής με τον Βασίλη Σταύρου. "Θα παίξουμε μια ωρίτσα πάντα στην παραλία, γιατί γουστάρουμε να καρφώνουμε. Γενικά γουστάρουμε τα καρφιά!" τονίζουν τα παιδιά. Καμια φορά καλούν και τον Εφιάλτη να παίξει, ως το μεγαλύτερο καρφί της ιστορίας!

Λιώνουν!


Ξεχνάνε να μπουν στη θάλασσα ο Χρήστος Μούκας και ο Μάνος Μουτσιόπουλος από την αγάπη που έχουν στην ανταλλαγή μπαλιών. Επιδίδονται σε τρίωρους αγώνες με το μπαλάκι (καρφιά, κοφτά, ανάποδα και δεν συμμαζεύεται!) και ο φανατισμός τους για το άθλημα φαίνεται από τη δήλωσή τους: "Χτυπιόμαστε χειμώνα-καλοκαίρι!". Μπράβο οι παλήκαροι...

Εύκολο και γρήγορο μαύρισμα


Είπαμε, οι ρακέτες διαθέτουν και άλλα πλεονεκτήματα πλην της άθλησης και ένα από αυτά φαίνεται να εκτιμούν ο Ακης Παπακωνσταντίνου με τον παρτενέρ του (στο άθλημα εννοούμε ρε!) Βασίλη Γεροκωσταντή. "Μαυρίζουμε εύκολα και γρήγορα παίζοντας το πολύ μιάμιση ώρα, όταν ερχόμαστε για μπάνιο". Προσοχή μόνο μην ψηθείτε μάγκες!

 

 

Επιστροφή