ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-0: Με γκολάρα του Αργύρη Στεργίου
Με γκολάρα του Αργύρη Στεργίου η Αναγέννηση Μαντουδίου νίκησε 1-0 την Αιδηψό σε ένα ματς με παράπονα, φωνές κι επεισοδιακό φινάλε.
Κάτω από τα δοκάρια της Αναγέννησης αγωνίστηκε ο πολύπειρος γκολκίπερ Βρονταράς, ενώ στο 60' ...ντεμπουτάρισε με τη φανέλα της νέας του ομάδας ο Π.Δ. Σκριβάνος, ενώ βασικός έπαιξε ο Κώστας Ντεγιάννης (αμφότεροι ήρθαν από Προποντίδα και Δροσιά).
Στο 28' μετά από ωραίες συνεργασίες των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Στεργίου, αυτός δοκίμασε το πόδι του και έκανε το 1-0, ένα γκολ που εντέλει έκρινε την αναμέτρηση.
Η σημερινή μάχη, όμως, είχε και παράπονα εκ μέρους των φιλοξενούμενων.
Ο πρόεδρος της Αιδηψού Στάθης Χασανδρινός είπε στο egnomi.gr ότι: "Είμαι στην Αθήνα για μια υποχρέωση που έχω, αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνεργάτες μου, ενημερώθηκα ότι η ομάδα μου φωνάζει για ένα πέναλτι στο 2ο λεπτό και για ένα ακυρωθέν γκολ στο 92'. Ο ρέφερι αρχικά πήγε προς τη σέντρα και γύρισε πίσω. Υπάρχει βίντεο από το ματς και θα τα δούμε όλα. Διαμαρτυρηθήκαμε και στην ΕΠΣΕ. Δεν μου αρέσει να βγάζω ανακοινώσεις, αλλά σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε".
Εξω φρενών ήταν σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Αιδηψού Θανάσης Αναγνώστου.
Την άποψή του μιλώντας στο egnomi.gr κατέθεσε και ο προπονητής του Μαντουδίου, Παναγιώτης Τοκπασίδης, ο οποίος είπε:
"Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι και είχαμε πιο καθαρές φάσεις. Η Αιδηψός προσπαθούσε κυρίως με μεγάλες μπαλιές να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Υποχρεώθηκε σε μια σημαντική επέμβαση ο Βρονταράς, αλλά κι εμείς χάσαμε ευκαιρίες με αιχμή του δόρατος τον Π.Λ. Σκριβάνο.
Για τη φάση του πέναλτι που φωνάζει η Αιδηψός, καταρχάς είμαι μακριά και δεν μπορώ να έχω καθαρή άποψη. Ρώτησα, όμως, τον βοηθό και μου είπε ότι πριν το όποιο μαρκάρισμα, η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή και έχει βγει άουτ.
Στο 90' έπεσε ο Κυριακού μέσα στην περιοχή μας και ο κος Κηρύκος σφύριξε για 'θέατρο'. Ο Κυριακού, όμως, είχε ήδη μια κίτρινη και διαμαρτυρηθήκαμε, λέγοντας ότι πρέπει να βγει δεύτερη κίτρινη.
Ο κος Κηρύκος έκρινε ότι δεν πρέπει να του βγάλει κόκκινη. Και στην αμέσως επόμενη φάση ο Κυριακού στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Προσωπικά διαμαρτυρήθηκα, λέγοντας στον ρέφερι 'Είδες τι έγινε; Αν τον είχες βγάλει, δεν θα συνέβαινε αυτό'.
Ο κος Κηρύκος πράγματι έκανε κίνηση να πάει προς τη σέντρα, αλλά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ ο Κυριακού, καθώς όπως είπαν βοηθός και διαιτητής έγινε δεύτερη πάσα και ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος σε αυτή την δεύτερη πάσα. Κάθε ομάδα μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά δεν χρειάζονται τόσο έντονες αντιδράσεις".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΕΔΩ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ Κ. ΚΑΝΤΖΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Διαιτησία: Κηρύκος, Ι. Ντόβολης - Παλουμπής.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Βρονταράς, Τσικτσίρης, Ντεγιάννης (84' Πουλιπούλης), Τάρλας, Τηλιόπουλος (60' Π. Δ. Σκριβάνος), Μορφούλης, Βρέττος, Π. Λ. Σκριβάνος, Καντζούρας, Γραμματικόγιαννης, Αργύρης Στεργίου.
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θανάσης Αναγνώστου): Μπιμπάι, Φώτου, Μάργαρης (81' Δ. Πατσής), Γιουκάι, Γ. Πατσής, Σούμπασης (60' Αναστασιάδης), Γάσπαρης, Μαρ. Σουλιάδης (67' Δημητρίου), Ιω. Κυριακού, Ιω. Σουλιάδης, Μαργκεγκάι.