ΧΑΛΚΙΔΑ: Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Βογιατζής - Την Κυριακή η κηδεία του
Θλίψη σε όλα τα μέλη και φίλους του Πανευβοϊκού Συλλόγου Καππαδοκών ο "Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος" προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Βογιατζή, πατέρα της Κυριακής Βογιατζή, προέδρου του Συλλόγου.
Οι γονείς του Κυριάκος και Δέσποινα, γεννήθηκαν στο Προκόπι της Καππαδοκίας και ήρθαν στη μητροπολιτική Ελλάδα το 1924, αλλά η οικογένεια δεν ξέχασε ποτέ τα χώματα της μητέρας- πατρίδας και τα μέλη της φροντίζουν να διατηρούν ζωντανές τις μνήμες από την Καππαδοκία.
Ο θάνατος του Παναγιώτη Βογιατζή βύθισε στο πένθος τη σύζυγο του Μαρίκα , τις κόρες του Δέσποινα, Μακρίνα και Κυριακή, τα εγγόνια του, καθώς και τους υπόλοιπους συγγενείς.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 2:30 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο της Χαλκίδας, στο Πέι Δοκού. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 2 το μεσημέρι.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Καππαδοκών ο "Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος". Λόγω του θλιβερού συμβάντος, αναβλήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου, που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στο κέντρο "Τόλης" στην περιοχή του Ιπποδρόμου της Χαλκίδας.