ΔΡΟΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κοπή πίτας με ευχή για καλά ανεβάσματα ανάμεσα στις πρόβες
Η ευχή «Καλά Ανεβάσματα» ήταν γραμμένη στην πίτα που έκοψαν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ανθηδώνας (Θ.Ο.Α.) την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στο Πέτρινο (Παλιό Λιοτρίβι) της Δροσιάς.
Η κοπή της πίτας έγινε εν μέσω προβών, καθώς η Θ.Ο.Α. προετοιμάζει στο χώρο αυτό ένα νέο έργο που προορίζεται να ανέβει επί σκηνής αργότερα φέτος.
Ο Γιάννης Παπασυμεών, πρόεδρος της Θ.Ο.Α. έκοψε την πίτα και ο Στέφανος Σφατίδης ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί.
Το 2025 η Θ.Ο.Α. συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυση της σημειώνοντας μια σημαντική πορεία στα θεατρικά χρονικά της Χαλκίδας, ενώ στο ενεργητικό της έχει και την κατάκτηση πρώτου πανελλήνιου βραβείου καλύτερης παράστασης.
Τη διάκριση αυτή απέσπασε πέρυσι στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Αρχαίας Κορίνθου, με το έργο «Της Μάνας Σου… Η Σύνταξη» που έγραψε η Μαρία Κίτρα και σκηνοθέτησε η Σαββίνα Πετρίδου (διαβάστε εδώ)