ΙΣΤΙΑΙΑ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 0-5: Πέρασε σαν σίφουνας από τη βόρεια Εύβοια και αύξησε τη διαφορά στο τρίποντο από τον Ταμυναϊκό

ΙΣΤΙΑΙΑ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 0-5: Πέρασε σαν σίφουνας από τη βόρεια Εύβοια και αύξησε τη διαφορά στο τρίποντο από τον Ταμυναϊκό
16 Μαρτίου 2025, 20:05
A+ A-
Φοβερό γκολ πέτυχε ο Αλέξανδρος Σπανός.

Εύκολα επικράτησε η Κάρυστος με 5-0 στο Αρτεμίσιο έναντι της Ιστιαίας κι έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς βρίσκεται πλέον στο +3 από τον δεύτερο Ταμυναϊκό, που άφησε δυο βαθμούς στο Στάδιο Χαλκίδας κόντρα στον ΑΟΧ.

Βέβαια, η Κάρυστος αν κερδίσει όλα τα ματς μέχρι το φινάλε, καλείται να μην χάσει στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν έχει την ισοβαθμία με τον μεγάλο της αντίπαλο.

Αν πάει, όμως, στη μητέρα των μαχών με το +3, θα παίξει για δυο αποτελέσματα: Τη νίκη και την ισοπαλία.

Στο 5' η Ιστιαία έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί.

Ο Χρήστος Αλεξίου είδε έξω από την εστία τον Μπονατάκη, και από το κέντρο προσπάθησε να τον "κρεμάσει", με την μπάλα να περνάει μισό μέτρο δίπλα από το δοκάρι.

Η ομάδα της βόρειας Εύβοιας δεν είχε στη σύνθεσή της τον γκολκίπερ Παναγιωτόπουλο, αλλά και τον Τοουρφέ, ενώ ο Φλέβας αποχώρησε τραυματίας με 8 ράμματα στο 20'.

Στο 10' ο Αλέξανδρος Σπανός έκανε το 0-1. Στο 29' ο Μελιόπουλος το 0-2 και στο 40' ο Σπανός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ καθάρισε (0-3) το ματς.

Αυτό ήταν και το καλύτερο γκολ με εκπληκτικό σουτ στο "Γ".

Στο 50' ο Ραχίμ με πέναλτι έγραψε το 0-4 και στο 80' ο Ζάνι με κεφαλιά το τελικό 0-5.

Διαιτησία: Κηρύκος, Ρουμπής-Πασχαλίδης.

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Κατσικογιάννης): Καραγκούνης, Πανταζής (62' Στεργίου), Κουκούρας, Φλέβας (20' λ.τρ. Κασσικός), Πουταχίδης, Σιάνος, Τζαφεράι, Δαρζέντας, Αλεξίου, Πετής (62' Μάλλιαρης), Σταθαράς.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Καζακόπουλος): Μπονατάκης, Νίκολη (62' Ζάνι), Γιωρ. Παπαδόπουλος (75' Τζένης), Κολλιάκος, Αργυρίου (71' Θάτσι), Ντονκόρ, Ραχίμ (71' Αντώνενας), Κουτσιανικούλης, Στρέμπας, Μελιόπουλος, Σπανός (62' Καράβολας).

Επιστροφή