Πασχαλινό δωράκι για τον τυχερό που κερδίζει το τριήμερο στη Χαλκίδα

Πασχαλινό δωράκι για τον τυχερό που κερδίζει το τριήμερο στη Χαλκίδα
22 Απριλίου 2025, 12:01
A+ A-
Ποιος θα απολαύσει την ωραία διαμονή; 

Πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό του egnomi.gr για να κερδίσουν την τριήμερη διαμονή στη Χαλκίδα, αλλά τυχερός είναι ένας!

Νικήτρια είναι η Στεφανία Βαμβακίδου από τον Ασπρόπυργο Αττικής, η οποία κερδίζει τη διαμονή (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις) για δυο άτομα, συνολικής αξίας 392 ευρώ, στο ξενοδοχείο LUCY στην παραλία Χαλκίδας.

Το δώρο περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό.  

Υπενθυμίζουμε ότι μπορεί αξιοποιηθεί απ' το νικητή, από τις 2 Μαίου έως 30 Δεκεμβρίου 2025 (εκτός εορτών και αργιών) μετά από επικοινωνία με το ξενοδοχείο.
 
Η τυχερή θα πρέπει να μας καλέσει μέχρι την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025 στο τηλ. 22210-61240 για να ενημερωθεί για τον τρόπο αξιοποίησης του δώρου. 
 
Σε περίπτωση που η νικήτρια -για οποιονδήποτε λόγο- κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο της, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι τις 30/04/25 το αργότερο.
 
Σ' αυτή την περίπτωση, το δώρο θα πάει στον επιλαχόντα.
 

Επιστροφή