Αρπάχτηκαν Παγώνης - Σταματούκος

Αρπάχτηκαν Παγώνης - Σταματούκος
10 Σεπτεμβρίου 2011, 12:20
A+ A-
Έπιασαν τα κομματικά και διακόπηκε η συνεδρίαση.
Άγρια κόντρα ξέσπασε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας μεταξύ συμβούλων του συνδυασμού του Χρήστου Παγώνη (φωτο πάνω δεξιά) και του εκλεγμένου με το ΚΚΕ Βαγγέλη Σταματούκου (φωτό κάτω αριστερά). Αντί για τα δημοτικά ζητήματα, κατέληξαν να συζητούν κομματικά ζητήματα και έγινε ...μύλος!

Ο Βαγγέλης Σταματούκος διαμαρτυρήθηκε γιατί θεωρεί πως δεν είναι δίκαιη η εκπροσώπηση του συνδυασμού του σε όργανα όπως η νέα Περιφερειακή Ένωση Δήμων, ο Χρήστος Παγώνης του απάντησε και ο Βαγγέλης Σταματούκος διαμαρτυρήθηκε γιατί του απάντησε!

Κάπου εκεί ο Χρήστος Παγώνης ξεσπάθωσε και καταλόγισε «μόνιμη γκρίνια» στο ΚΚΕ. Είπε ότι για αυτό θα μένει πάντα στο περιθώριο το κουμουνιστικό κόμμα και ο Βαγγέλης Σταματούκος ...πήρε ανάποδες και άρχισε να στολίζει το κυβερνών κόμμα.

Στην κόντρα μπλέχτηκαν και άλλοι σύμβουλοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μπάκας διέκοψε τη συνεδρίαση. Ο καβγάς συνεχίστηκε, όμως και έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων με τον Βαγγέλη Σταματούκο να λέει σε εκλεγμένους με το ΠΑΣΟΚ ότι «πρέπει να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να φτύνουν» για όσα έχει κάνει η Κυβέρνηση Παπανδρέου!


Επιστροφή