Κινητοποίηση εκπαιδευτικών της Εύβοιας στη Λαμία για τις πειθαρχικές διώξεις

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών της Εύβοιας στη Λαμία για τις πειθαρχικές διώξεις
22 Ιουνίου 2026, 16:36
A+ A-
Η ΕΛΜΕ Εύβοιας καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης σε τέσσερις εκπαιδευτικούς που έχουν κληθεί σε απολογία.

Σε κινητοποίηση στη Λαμία καλεί η ΕΛΜΕ Εύβοιας την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στις 9 το πρωί, με αφορμή την κλήση τεσσάρων εκπαιδευτικών στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας για τη συμμετοχή τους στην απεργία – αποχή από την ατομική αξιολόγηση.

Η ΕΛΜΕ κάνει λόγο για πειθαρχικές διώξεις που στρέφονται κατά του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος στην απεργία και ζητά την πλήρη απαλλαγή και δικαίωση των εκπαιδευτικών.

Παράλληλα, έχει προκηρύξει διευκολυντική στάση εργασίας και καλεί τους εκπαιδευτικούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στη Λαμία.

Η αναχώρηση θα γίνει από τον Βούρκο στις 6:30 το πρωί της Πέμπτης. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6936859652, 6932969242 και 6974977042.

Επιστροφή