Ο Θανάσης Ρεπετσάς προπονητής στην Αναγέννηση Μαντουδίου
Το νέο της προπονητή ανακοίνωσε η Αναγέννηση Μαντουδίου και είναι πραγματικά ...νέος, αφού ο Θανάσης Ρεπετσάς κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο ως κόουτς και θα ...κουμαντάρει την Αναγέννηση στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΕ, μετά τον φετινό υποβιβασμό των Μαντουδιανών από την Α' ΕΠΣΕ.
Ο Ρεπετσάς έγινε γνωστός στους φιλάθλους της Εύβοιας από την παρουσία του ως αρχηγός στον Ηρακλή Ψαχνών της επαγγελματικής Β' Εθνικής.
Η ανακοίνωση (σ.σ. στη φωτό ο Ρεπετσάς με τον πρόεδρο Γιάννη Σακλάρα):
"Μετά από είκοσι χρόνια επαγγελματικής διαδρομής στα γήπεδα, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα και η ιστορική Αναγέννηση τού δίνει τα κλειδιά, με την ελπίδα να είναι τόσο επιτυχημένος -και- εκτός τεσσάρων γραμμών, όσο και εντός.
Η Αναγέννηση Μαντουδίου ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Θανάση Ρεπετσά, για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας".





















