ΨΑΧΝΑ: Τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου, του Γιώργου Ψαθά και των Ηρώων του Μίστρου
Με τον απαιτούμενο σεβασμό τιμήθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου η μνήμη της Μετακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Διονυσίου του εκ Ζακύνθου και του Πατροκοσμά του Αιτωλού, στο ομώνυμο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στα Ψαχνά.
Όπως κάθε χρόνο, τελέστηκε μνημόσυνο για τους πέντε ήρωες εθελοντές που θυσιάστηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά του Μίστρου, καθώς και για τον αείμνηστο δήμαρχο Γεώργιο Ψαθά.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, Πύραρχος Κίμων Κυριλίδης, ο βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, ο δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Αντώνης Σπυρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Ματράκας και Δημήτριος Γιαννούτσος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ψαχνών Μιχαήλ Καλαβρής και ο πρόεδρος του μαρτυρικού Μίστρου Ηρακλής Τσόκος.
Το «παρών» έδωσαν επίσης εθελοντές της Ε.Π.Κ. Ψαχνών, του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών, του ΣΕΑΚ Πολιτικών-Νεροτριβιάς, της ΕΟΠΚΕ Ευβοίας και της ΕΔΔΔ Ροδόπολης, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη όσων έφυγαν.



















