Ο νέος star του Facebook είναι Έλληνας

Ο νέος star του Facebook είναι Έλληνας
21 Σεπτεμβρίου 2011, 13:58
A+ A-
Ο Γιώργος Καρνάς πήρε κορυφαία θέση με μεγάλες απολαβές στον ιντερνετικό κολοσσό.
Ελληνικά μιλάει το νέο αστέρι του Facebook. Ο νεαρός Γιώργος Καρνάς (φωτό) κατάφερε να πάρει κορυφαία θέση στον ιντερνετικό κολοσσό με ετήσιες αποδοχές 100.000 ευρώ!

Χάρη στις σπουδές του στο Κέιμπριτζ, το κοφτερό του μυαλό και την ανικανότητα των ελληνικών επιχειρήσεων να ξεχωρίσουν έξυπνους ανθρώπους, ο Γιώργος Καρνάς έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και εργάζεται ως προγραμματιστής στο Facebook.

Ο νέος σταρ του Facebook έστελνε βιογραφικό σε ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά όχι μόνο δεν τον προσέλαβαν, αλλά απαξιούσαν και να του απαντήσουν! Έτσι, αποφάσισε να στείλει βιογραφικό στον διάσημο ιντερνετικό κολοσσό.

«Είχα ακούσει ότι είναι καλή εταιρεία και έστειλα βιογραφικό. Μου απάντησαν και έκανα τρεις συνεντεύξεις μέσω skype. Στη συνέχεια, μού πλήρωσαν τα έξοδα και πήγα στα κεντρικά του Facebook στην Αμερική, όπου πέρασα από πέντε συνεντεύξεις 45 λεπτών η κάθε μία.

»Βασικά, ο κάθε εξεταστής μού έκανε ένα τεστ. Οι ερωτήσεις ήταν γύρω σπό τεχνικά θέματα κι δεν αφορούσαν τη ζωή μου ή την προσωπικότητά μου».

Επιστροφή