ΔΡΟΣΙΑ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 6-0: Σάμπα(νης) ...και 7 παιδιά των νικητών αγωνίστηκαν πρώτη φορά στην Α' ΕΠΣΕ!
Εύκολη λεία έγινε για τον ΑΠΚΟ Δροσιάς ο Αμαρυνθιακός.
Οι πράσινοι επικράτησαν 6-0 στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΕ και είχαν ευκαιρίες (σ.σ. και ακυρωθέντα γκολ) για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην επικράτησή τους, κόντρα στον Αμαρυνθιακό, που δεν κατάφερε να υψώσει ...δίχτυ προστασίας μπροστά από τα δίχτυα του.
Ο κόουτς του ΑΠΚΟ Πάνος Τοκπασίδης είπε πριν από λίγο στο egnomi.gr:
"Ακόμη προετοιμασία κάνουμε, αλλά τα παιδιά τρέξανε και είχαν διάθεση, δεν έχω να πω κάτι για την προσπάθεια, αν και θα τους αναφέρω κάποια παράπονά μου στην προπόνηση, για τα ατομικά λάθη μας, κυρίως στο κομμάτι των μεταβιβάσεων.
Αλλά στο τέλος ενός αγώνα που λήγει 6-0, τί να πεις στα παιδιά;
Θέλω και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Θα έρθουν δυσκολότερα ματς.
Σήμερα το σκορ ξέφυγε. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Α' ΕΠΣΕ ...7 παιδιά.
Ξεκίνησαν ο Κανάνι (σήμερα έπαιξε στη θέση του μπακ, ενώ είχε μόλις 2-3 συμμετοχές με τους Καθενούς στο πρόσφατο παρελθόν), ο Ρουμπής, ο Αντ. Δεληγιάννης και ο Χότζα (σ.σ. ήρθε από τα Λουκίσια) και μπήκαν στο β' μέρος και οι Παπαδημητρίου, Λιάπης και Καρακούδας".
Φυσικά πρωτάρηδες είναι και τα περισσότερα παιδιά του Αμαρυνθιακού, που φέτος στηρίζεται σε νεαρούς παίκτες και χρειάζεται γερό στομάχι, γιατί όπως όλα δείχνουν θα έρθουν κι άλλα δύσκολα απογεύματα.
Ο Γιάννης Σαμπάνης (φωτό) στο σκοράρισμα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με χατ τρικ.
Πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ του ΑΠΚΟ (3-0 το σκορ στο πρώτο ημίχρονο), ενώ μεσολάβησε το 2-0 με σκόρερ τον Χότζα (και τα τρία γκολ με σουτ).
Στο β' ημίχρονο ο Σαμπάνης έκανε το 4-0 με διαγώνιο πλασέ, ο έμπειρος Σάκης Δεληγιάννης με κεφαλιά (από κόρνερ) έγραψε το 5-0 και ο Διονύσης Πετράκης διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
Ο ΑΠΚΟ με την επιστροφή ορισμένων πιο έμπειρων παιδιών (σ.σ. Σουλιωτάκης, Δέδες, Διοκμετζίδης, Λάμπρου) είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να αποκτήσει περισσότερες "σταθερές" σε μια μεταβατική σεζόν με πολλές αλλαγές (σ.σ. σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ρόστερ).
Διαιτησία: Καλαμάτας, Ι. Ιωάννου - Ακριώτης.
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Παναγιώτη Τοκπασίδης): Μίχος, Κανάνι, Ρουμπής (60' Αργύρης), Νάνος (80' Παπαδημητρίου), Καπατσούλιας, Σάκης Δεληγιάννης, Χότζα (70' Αρτσίτας), Αντ. Δεληγιάννης (70' Λιάπης), Ιω. Σαμπάνης (80' Καρακούδας), Καράι, Διον. Πετράκης.
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σταμάτης Μπαλάνος): Τσιριγώτης, Σμυρναίος (70' Σούλα), Χατζηαποστόλου, Παρασκευάς, Κοκκάλας, Βλάχος, Στ. Μωραϊτης, Μακρής (46’ Σούτσος), Γρίμπας (46’ Ρηνώσης), Μανής (70' Αντωνίου), Συκάς (70' Αναστασόπουλος).




















