Μία έδρα για τους Αρχιτέκτονες Εύβοιας στο νέο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων

Μία έδρα για τους Αρχιτέκτονες Εύβοιας στο νέο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων
17 Οκτωβρίου 2026, 14:17
A+ A-
Με εκπροσώπηση στο νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. 

Μία έδρα στο νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ), με πρόεδρο τον Δημήτρη Ξυνομιλάκη, κατέλαβε ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Εύβοιας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Ο Σύλλογος συμμετείχε σε ψηφοδέλτιο σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας Στέλιο Μπιρμπίλη και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Σερρών Απόστολο Γκεντσίδη.

Το ψηφοδέλτιο από την Εύβοια αποτελούσαν οι Ευστάθιος Καρυάτογλου, Σπυρίδων Παππάς, Νικόλαος Ρηγόπουλος, Γεωργία (Γωγώ) Ρουσοδήμου και Κωνσταντίνος Σκουλαρίκης.

Η νέα διοίκηση θα έχει τριετή θητεία, με τους Αρχιτέκτονες Εύβοιας να δηλώνουν ότι στόχος τους είναι να εκπροσωπήσουν τους συναδέλφους τους και να προωθήσουν τα ζητήματα και τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Επιστροφή