ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 0-2: Ευβοιώτες πλήγωσαν την ομάδα της Εύβοιας
Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο Αλιβέρι ο Ταμυναϊκός στην 4η στροφή της Γ' Εθνικής.
Την ομάδα της Εύβοιας πλήγωσαν Ευβοιώτες της Αναγέννησης Σχηματαρίου!
Τον Χρήστο Πόγκα είχε φορ ο Ταμυναϊκός και στα άκρα τον Κώστα Σταματάκο και τον Γιάννη Σταματούκο.
Χαφ οι Βαγγέλης Ντελέκος, Γιωρ. Ντόβολης και Παναγιώτης Ταυταρίδης και 4αδα στην άμυνα: από αριστερά προς τα δεξιά οι Δήμου, Στούμπος, Γ.Δ. Πέππας, Δημ. Χατζηστάμου.
Στα γκολπόστ ο Διαμαντής Ζωντός.
Οι δυο νεαροί της 11αδας ήταν οι Κώστας Σταματάκος (εξτρέμ) και Στούμπος (στόπερ).

Στο πρώτο διάστημα ο Ταμυναϊκός απείλησε με τον Ταυταρίδη μετά από κομπίνα σε φάουλ, αλλά ακολούθησαν τρεις καλές στιγμές για το Σχηματάρι με πρωταγωνιστές τρεις Ευβοιώτες: τους Γκιόσι, Μυτάκη και Σπηλιώτη (σ.σ. ο Κανάνι ήταν στον πάγκο).
Πιο δυνατά μπήκε στο ματς ο Ταμυναϊκός, αλλά μετά το 20' ανέβασε στροφές η ομάδα της Βοιωτίας.
Στο 42' ο Γιάννης Σταματούκος με σπασμένα φρένα πέρασε όποιον βρέθηκε στο διάβα του και παραλίγο να μπει με την μπάλα στα δίχτυα.
Αν το κατάφερνε θα ήταν ο ...Μέσι.
Στο β' ημίχρονο ο κόουτς Ντόβολης για λίγο δοκίμασε και τον Σταματούκο στο "9", σε μια box to box μονομαχία ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Όμως στο 56' ο Ταμυναϊκός δέχθηκε την ψυχρολουσία.
Από ένα κλέψιμο ψηλά του Ευβοιώτη Νίκου Σταματίου και γύρισμα ...ακριβείας στον Λέο Γκιόσι, ο Χαλκιδέος σταμάτησε την μπάλα, γύρισε το σώμα του, σούταρε, και παρά την προσπάθεια του κίπερ Ζωντού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του, για το 0-1.
Στο 63' ο Γιάννης Σταματούκος έκλεψε κι αυτός την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, πέρασε τον κίπερ Κυριατζή, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει από δύσκολη γωνία.
Στο 68' από κούρσα του Σπηλιώτη και πάσα στον Σιδέρη, ο Ζωντός μπλόκαρε δύσκολο σουτ του δεύτερου.
Από το 70' και μετά ο Ταμυναϊκός ανέβασε ταχύτητα και εντάσεις και πλαγιοκόπησε, με τον Δημήτρη Χατζηστάμου να ανεβαίνει ψηλά και να δημιουργεί ρήγματα.
Ο ίδιος είχε και μια κεφαλιά, αλλά και ένα σουτ άουτ μέσα σε δυο λεπτά.
Στο 77' ο Σταματούκος έκανε άλλη μια εντυπωσιακή κούρσα κατά μέτωπο, ανατράπηκε, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι ...και ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια.
Στο 80' από ωραία περιστροφή του Κώστα Σταματάκου, ο πιτσιρικάς βρήκε τον Ταυταρίδη, ο οποίος σούταρε εντελώς άστοχα.
Στην τελική ευθεία ο Ταμυναϊκός πίεσε, ενώ το Σχηματάρι πίσω από την μπάλα προσπαθούσε να κρατήσει -με νύχια και με δόντια- το προβάδισμα.
Τελικά στο 85' ο Ταμυναϊκός δέχθηκε δεύτερο χτύπημα από τον γρήγορο Νίκο Σπηλιώτη, ο οποίος κρατούσε μια σφαίρα στη γεμιστήρα, και έγραψε το 0-2 με διαγώνιο πλασέ στην κόντρα επίθεση.
Στη συνέχεια η ομάδα του Αλιβερίου δεν είχε, κυρίως, τα ψυχολογικά κουράγια να κάνει άλλη μια επική ανατροπή (είχε αδειάσει και η άμμος από την κλεψύδρα) με συνέπεια να αποχωρήσει ηττημένη από το γήπεδό της.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Στούμπος, Δήμου, Πόγκας (65' Σκριβάνος), Πέππας Γ.Δ., Κ.Σταματάκος, Ιω. Σταματούκος, Ντελέκος, Γιωρ. Ντόβολης (65' Τάκο), Ταυταρίδης, Δημ. Χατζηστάμου (Γκούμας, Τάκο, Φωτιάς, Πρέντσι, Μαρτσούκος, Γιαβασβίλι, Τρίκκας, Γεωργίου, Σκριβάνος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ: Κυριατζής, Χαριτίδης, Μυτάκης, Σερβές, Σπηλιώτης, Ραχούτης, Ρεσβάνης, Σιδέρης, Σταματίου, Τσίκλος, Γκιόσι.






















